Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

SportCentral: Portál pro rekreační sportovce

sportcentral

SportCentral je největší český portál pro rekreační sportovce, týmy, sportoviště, trenéry a organizátory akcí.

Protože SportCentral.cz věří, že sport je důležitou součástí života a přispívá k fyzickému zdraví i duševní pohodě, podporuje lidi ve sportování a snaží se jim ho co nejvíce usnadnit. Pomáhá sportovcům najít si kamarády na sport, získat výhody na sportovištích, organizovat tým a účastnit se sportovních akcí. Pokud nevíte, kam si jít zasportovat, můžete si v přehledu 6 500 sportovišť vybrat to nejvhodnější ve vašem okolí, anebo využít slevu a ušetřit na vašem oblíbeném místě. Během roku zde také najdete informace o sportovních akcích (přes SportCentral jich proběhlo již více než 12000).

V případě, že máte tým nebo třeba jen s partou kamarádů sportujete ve skupině, SportCentral vás zbaví všech problémů spojených s organizací. Když je potřeba svolat trénink, snadno o něm dáte všem vědět, a zároveň můžete průběžně sledovat, kdo přijde a kdo ne. Celou partu tu máte pohromadě!

A pokud je vás málo, není problém si na SportCentralu najít nového parťáka. Velmi snadno si tu také najdete soupeře v týmových sportech, se kterými si můžete domluvit společnou hru, nebo dokonce zorganizovat turnaj či závod.

Proto neváhejte omrknout, jak SportCentral.cz funguje a jak vám může pomoci. Všechno máte zdarma, stačí se jen zaregistrovat.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

21.01.2016 - 19:57

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám