Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Pozvánka na jógový festival v Nýřanech u Plzně

festival jogy

“Pohyb mne provází od 6 let. Nejprve formou tance, poté atletiky a v dospělosti jako klient pohybových center. S láskou a dávkou odvahy jsem se vrhla do vedení skupinových lekcí a z mého koníčku se stalo povolání. Splnil se mi sen. Mám nyní možnost nabízet klientům lekce, jaké si přáli a pořádat různé akce, které nás spojují. Společné víkendové cvičení, maratony a nyní festival jógy. 

Jóga je u nás ve studiu velmi oblíbená a žádaná. Byli to právě mí klienti, kteří mne k ní přivedli. A já jim za to upřímně děkuji. Změnila i život. Jóga je se mnou v dobrém i zlém, stala se mým “já”.

Toužila jsem tedy uspořádat akci, kde si mohou naši jogíni vyzkoušet různé styly jógy v podání skvělých instruktorek. Každá jsme jiná a přece nás všechny spojuje jóga. Nabízíme návštěvníkům rozmanitý program, který povedou instruktorky se zkušenostmi a praxí, odlišnými metodami a vřelým přístupem. Každého návštěvníka, který zakoupí vstupenku předem, čeká ještě malý dárek a pitný režim zdarma.

Věříme, že si festival užijete, načerpáte inspiraci a novou energii.

Odejít a úsměvem a pocitem blaženosti, za to stojí.

Více informací o festivalu.

Za Studio 4Ladies,

Iveta Zárubová

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

27.04.2015 - 10:23

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám