Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Můj jógový deník – originální zápisník pro jogíny a kreativce

MUJ JÓGOVÝ DENÍK_Moje Jóga design by Papelote 4

Můj jógový deník – stylový zápisník oživený prvky jógové symboliky a inspirativními texty je osobní knížkou pro všechny jogíny.

Mohou si do něj zapisovat své zážitky, pokroky, postřehy ze cvičení, zaznamenávat kreativní nápady a myšlenky, namalovat si svou mandalu… Stojí za ním tvůrci nového webového projektu MOJE JÓGA (www.moje-joga.cz), který bude již od prosince nabízet online jógové lekce všech náročností a jógových stylů.

Jedinečný Můj jógový deník vznikl v dílně českého papírnictví papelote ve spolupráci lektorky jógy Markéty Faustové a ilustrátorky Štěpánky Bláhovcové.

„Můj jógový deník je prostorem navíc. Pro někoho bude deník motivační, když si do něj zapíše, kolik hodin týdně zacvičil a co nového se v józe naučil. Někdo si do něj poznamená svoje cíle, záměry, pocity, které mu při józe přišly na mysl. Lektoři jógy si do něho mohou zakreslovat přípravy na hodiny a kreativní duše si budou jen tak psát, kreslit, črtat,“ říkají tvůrci projektu Moje Jóga a dodávají: „Chtěli bychom, abyste deník opravdu používali. Nečekejte na potom. Jeho originální tvář totiž vytvoříte právě vy.“

Můj jógový deník můžete zakoupit v řadě jógových studií a kreativních obchodech (Omyogastudio, Karmayoga, Bindu Yoga Studio, Yogame, Hip Running Club, Akasha, Radost FX obchod, Page Five, Happy Go Lucky a samozřejmě obchod papelote) či přes email moje-joga@seznam.cz.

Můj jógový deník bude i krásným dárkem pro vaše cvičící blízké.

Prodejní cena: 250 Kč.

Kontakty:  Markéta Faustová, moje-joga@seznam.cz, +420 722 11 90 91

/

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

30.11.2015 - 01:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám