Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

MOOYYY- můj šperk, moje vášeň

_MG_7566

Na začátku byla inspirace pravými kameny a přírodními materiály. Tvoříme šperky, které mají pozitivní spirituální účinky, šperky hravé a kreativní, kde si každý může libovolně nakombinovat kámen nebo přírodní semeno Rudraksha zvané též “Boží slza” podle oblečení, nálady či zdravotního stavu. Rudraksha má duchovní a léčivé účinky a vytváří obrovskou pozitivní energii.

Při jejím nošení pocítíte zvýšenou výkonnost a energii. Lávový kámen je silným ochranným amuletem zasvěceným léčení a uzdravení, ztělesňuje sílu, plodnost a pomáhá rozptýlit hněv. Růženín je kámen lásky, otevírá a hojí bolavé srdce a citová zklamání, je nejdůležitějším kamenem pro srdeční čakru.

IMG_7002

Perla slibuje lásku, štěstí, radost, úspěch, hojnost a bohatství, podporuje ženský půvab, odpuzuje negativní energie, vnáší ženě a odvahu. Křišťál reguluje energii do absolutní harmonie, povzbuzuje psychiku a samostatnost, ochraňuje před vším zlým a negativním.

Toto je komerční sdělení. YogaPoint.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.

Základní nabídku tvoří kolekce šperků MOOYYY (čti múj) – Óm Collection, Lotos Collection, Springy Collection a Chakra Collection. Jsou to stříbrné šperky v různých povrchových úpravách na řetízku či na kůži.

 

ScreenHunter

Kromě kolekce se symboly vycházejícími z jógy nabízíme i autorské kolekce dle návrhů Lucie Koldové, Mirky Talavaškové či Anny Steinerové. Autorské kolekce vyrábíme ručně v české dílně a ve spolupráci s českými dodavateli.

DESIGNBLOK 2015

Šperky MOOYYY byly kurátorskou komisí vybrány k účasti na této nejprestižnější české přehlídce designu. Ve dnech 22. 10. – 27. 10. 2015 se trojice našich designérek představí se svými novinkami v Openstudiu na pražském Výstavišti.

_DSC4950

Pro veřejnost jsme připravili setkání s našimi designérkami, které proběhne ve čtvrtek 22. 10. od 17 hodin na stánku LK 54. Těšíme se na setkání s Vámi.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

19.10.2015 - 15:10

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám