Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Nová kniha “Zastavení na cestě”

Lenka Kovalová, Zdeněk Šebesta publikovali knihu ZASTAVENÍ NA CESTĚ

Kniha je společným malým dílkem ženského JIN a mužského JANG principu. Nabízí příběh, který má tři navzájem synchronizující roviny, jež se doplňují a tvoří jeden celek.

První zachycuje v povídkové formě situace, které se určitým osobám skutečně přihodily. Postavy jsou reálné stejně jako místa, do kterých byl děj zasazen. Důležitá je v celém ději snaha poradit čtenáři, jak zvládnout případnou nepohodu, jak dosáhnout zkvalitnění života a naučit se jej milovat. Upozorňuje ale také na skutečnost, že člověk sám je ten, kdo vytváří a modeluje svou životní cestu. On je ten, kdo píše svými myšlenkami scénář a následně jej svými činy přesouvá do reálu.

Druhá rovina se nachází v oblasti jógy a nabízí několik rad a informací, které umožní čtenáři první setkání s tímto nanejvýš zajímavým učením, jak získat fyzickou i duševní rovnováhu, jak zpomalit stárnutí a naučit se žít v souladu s přírodními zákony, s Vesmírným řádem. Seznamuje s několika jednoduchými technikami a otevírá dveře, do tajemné a zajímavé komnaty, která opravdu stojí za návštěvu.

A konečně v poslední, třetí rovině, se nabízí úsměvnou formou tentokráte ještě hlubší zamyšlení nad vlastním životem a jeho opravdovým smyslem. Jemně, zastřeně nastíněná filozofie splynutí individuálního vědomí s vědomím univerzálním, potlačení vlastního ega a nalezení svého vnitřního JÁ.

Kniha vám nabízí pomoc na vaší vlastní CESTĚ a připomíná, že:
„Každý den je nejkrásnější den vašeho života.“

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

24.11.2011 - 21:47

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám