Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Klíč k proměně Tvé mysli na výživnou oázu je tady. Co s tím uděláš?

spiritual-planet_cover

Nezáleží na tom, co jste doposud dělali, ani kde se ve svém životě právě nacházíte. Vaše mysl může fungovat jako výživná oáza – ano, i v tomto uspěchaném, extrémně dynamickém a nejistém světě, v jakém dnes žije většina z nás…Vaše mysl může každý den sloužit jako zdroj, z kterého čerpáte klid, radost, životní energii a inspiraci. Jak se dá najít taková oáza mysli? Úplně na začátku to chce především odvahu začít dělat spoustu věcí trochu jinak…ale jak?

E-book Mysl jako oáza jsme připravili právě s cílem poskytnout vám detailní mapu na cestě za vaší vlastní vnitřní oázou, v níž se budete moci každý den zastavit pro načerpání životní energie a inspirace. Vytvoření takové vnitřní oázy mysli je trvalým řešením, jak si každý den naplno užívat života i v tak dynamickém a proměnlivém světě, v jakém dnes žijeme.

Co se stane, až najdete svou oázu, kterou je čistá a vyrovnaná mysl? Budete se cítit celkově lépe, vyjasní se vaše priority a cíle v životě. Dokonce začnete vypadat atraktivněji. Najednou existuje neviditelné místo, na které se můžete kdykoliv i v krizové situaci spolehnout – vaše vlastní mysl.

V čem vám pomůže e-book Mysl jako oáza?

• Očista. Zjistíte, jak chránit svou mysl před tím, co ji nejvíc znečišťuje a brání v nastolení vnitřní rovnováhy – negativními myšlenkami a informačním smogem.
• Inspirace. Naučíte se naše triky, jak a kde vyhledávat zdroje kvalitních informací, které vaši mysl vyživují, nikoli oslabují.
• Uvolnění. Osvojíte si jednoduché techniky pro skutečné uvolnění mysli do 5 minut, jež můžete využít kdekoliv a kdykoliv během dne.
• Flow. Objevíte, jak dosahovat jedinečného stavu mysli a lidské existence – stavu proudění.
ebook_spiritual-planet
E-book Mysl jako oáza vás zkrátka povede krok za krokem po vaší vlastní cestě k vyrovnané, šťastné a tvořivé mysli. V jednotlivých kapitolách se postupně dozvíte:
• Jak zlepšit kontrolu mysli natolik, aby se stala dostatečně vnímavou a odolnou vůči okolním negativním vlivům. To vám umožní svobodně se rozhodovat o tom, co do své mysli vpustíte a co už ne.
• Jak pečovat o svou mysl, přesněji jak ji správně vyživovat, aby vás nabíjela životní energií a inspiracemi. Je důležité, abyste se sami naučili, jak a kde vyhledávat zdroje výživných informací. Místo toho, abychom vám předložili ryby na podnosu, vás naučíme rybařit. Přiblížíme vám jednoduché principy, jak a kde hledat (pro vás) výživné a kvalitní myšlenky.
• Více než 20 způsobů a technik, jak skutečně uvolnit mysl do 5 minut kdekoliv a kdykoliv.
•  Ukážeme vám způsob, jak lze zakoušet jedinečné účinky meditace každý den, aniž byste museli přímo meditovat. Objevíte způsoby, jak dosahovat jedinečného stavu mysli – stavu proudění neboli flow.

ebook_spiritual-planet

Kdo jsme

Julie a Milan – zakladatelé projektu Spiritual Planet, online platformy, kde se společně s vámi učíme, jak žít smysluplnější, svobodnější a autentičtější život.
Jak to už bývá, k napsání e-booku Mysl jako oáza nás motivovala naše vlastní zkušenost. Výměna „tradičních“ zdrojů informací za výživný obsah nám totiž zcela změnila pohled na život.

Uvědomili jsme si, že svůj život nechceme jen tak nějak přežít… Naopak, rozhodli jsme se, že přestaneme jenom snít a raději budeme dál snít a zároveň žít své sny. Během krátkého období práce na projektu Spiritual Planet jsme se seznámili s více úžasnými a inspirativními lidmi než za celé roky předtím… A právě teď si plníme náš dávný sen ze studentských let: jsme na cestách po jihovýchodní Asii jako dobrovolníci a digitální nomádi.

spiritual-planet

Spiritual Planet na cestách: právě teď si plníme náš dávný sen ze studentských let – jsme na cestách po jihovýchodní Asii jako dobrovolníci a nomádi.

Píšeme pro každého, kdo smýšlí a cítí podobně. Cílem Spiritual Planet je obnovovat u moderních lidí zájem řešit skutečně důležité otázky. Naše články a rozhovory jsou o tom, jak žít život v souladu se sebou samým, jak v životě kreativně rozvíjet svou osobnost udržitelným způsobem, jak objevit svůj vlastní originální příběh a jak se nakonec stát užitečným ve prospěch svého okolí.

Nezapomínejte, že mysl si zaslouží očistu stejně tak jako tělo. Obojí jsou naší nedílnou součástí. Zdraví našeho těla je především zrcadlem stavu naší mysli. Tam za rohem čeká bohatství sebepoznání, inspirace a osobního růstu. Začnete ho objevovat a rozvíjet se?

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

26.02.2017 - 19:02

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám