Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jóga video – snížení váhy a spalování tuků

Hatha jóga pro snižování váhy.

Blíží se léto a s tím spojené odhalování těl do plavek. Pokud máte zájem zformovat svoji postavu, vřele doporučuji každý den cvičit podle mého videa „Snížení váhy a spalování tuků“.

Kromě toho, že si skvěle protáhnete tělo, tak také posílíte svaly. Mimo to je sestava hodně dynamická, tak při jejím cvičení spálíte spoustu kalorií. Chtěla bych ještě připomenout, že ne jen pohybem formujeme svoji postavu. Je také nutné překontrolovat jídelníček. Doporučuji na počátek jara detoxikační rýžovou kůru.

Já osobně mám nejraději jasmínovou rýži, kterou kupuji v Makru.  Rýži uvaříte dle návodu (tedy jeden díl rýže a dva díly vody) a pak ji můžete jíst buď samotnou, nebo ji můžete připravit s nějakým chutným kořením, olivovým olejem a trochou čerstvé zeleniny, kterou vmícháte do vychladlé rýže.

Můžete také občas do rýže namíchat čerstvé ovoce, ale opravdu omezeně. Uvidíte, jak skvěle se budete cíti po 2 týdnech této báječné diety, která vás dokonce i skvěle zasytí! A pozor, měla jsem na svých lekcích dotazy, jestli se rýže má jíst 5x denně, nebo jen na oběd a zbytek dne jíst něco jiného a podobně.

Tak jíte pouze rýžové pokrmy, nic jiného.

A jestli je budete jíst 5x denně je jen na Vás 🙂

 

Komentáře (0)
Blanka Janíčková
Blanka Janíčková

Jóga je pro mne nejen fyzické cvičení, relaxace, ale především cestou osobního růstu. Více o mně zde

01.04.2015 - 11:59

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám