Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jak zaručeně zhubnout aneb způsoby zdravého hubnutí

Chtěli byste shodit nějaké to přebytečné kilo a nechat vyniknout vašim křivkám? Toužíte-li po krásné postavě a zkvalitnění vašeho zdraví, vsaďte na zdravé hubnutí.

Zdravá dieta vám pomůže zbavit se podkožního tuku a dokonce detoxikovat váš organismus. Přinášíme vám pár tipů a rad, jak zdravě a rychle zhubnout.

Hubnutí pomocí optimálního jídelníčku vám na míru

Chcete-li hubnout zdravě, vyzkoušejte hubnutí za pomoci dietologů, kteří vám sestaví optimální jídelníček. Jídelníček je vytvářený vám na míru podle vašeho nutričního profilu osobnosti. Dochází tak k trvalé redukci váhy. Navíc získáte přehled o potravinách, které jsou pro vás vhodné či naopak nevhodné, a rady pro zdravější život.

Jídelníček má kromě sestavení na míru i další výhody. Včetně toho, že se zbavíte nadbytečných kil a vnitřního tuku, detoxikujete si tělo od veškerých škodlivin a navíc se zbavíte stresu a únavy. Detoxikace od škodlivin a stresu je velmi důležitá, protože tělo zaplavené škodlivými látkami a vystavené stresu má tendenci k přibírání na váze a zhoršení celkového zdraví.

Zázrak zvaný zelená káva na hubnutí

Zajímavým řešením je hubnutí pomocí hitu posledního roku, zelené kávy, také zvané jako Green Coffee. Zelená káva představuje zázrak, díky kterému odbouráte tuky a zhubnete. Jde o přírodní nepražená kávová zrna, která zachovávají vyšší podíl kyseliny chlorogenové. Kyselina chlorogenová způsobuje pokles hladiny krevního cukru a dochází tak k odbourávání tuků. Tato zázračná látka funguje na principu spalovačů tuků, jako jsou černá káva, zelený čaj, ananas či chrom.

Na závěr musíme ještě jednou shrnout veškeré účinky zelené kávy, která odbourává tuky, zpomaluje vstřebávání glukózy do organismu, urychluje organický metabolismus, snižuje ukládání tělesného tuku, navíc snižuje chuť na sladké a v neposlední řadě detoxikuje organismus.

Prášky na hubnutí

Rychlé hubnutí vám zaručí prášky na hubnutí, jejichž nespornou výhodou je jejich složení. Prášky na hubnutí obsahují veškeré potřebné látky, které jsou důležité pro snižování tělesné hmotnosti a spalování tuků.

Prášky na hubnutí pomáhají spalovat kalorie, které mohou za ukládání tuků na těle. Při spalování kalorií začne lidský metabolismus odbourávat tuky. Výhodou je, že prášky na hubnutí napomáhají spalovat tuky, nikoli svaly.

Krabičková dieta

Jedním z hitů v hubnutí, který si získal oblibu v posledních letech, je krabičková dieta. Koncept hubnutí pomocí krabičkové diety spočívá ve vyvážené stravě s přiměřenou energetickou hodnotou.

Díky krabičkové dietě si navíc osvojíte správné stravovací návyky spočívající v pravidelném stravování po menších porcích a zakomponování zdravých potravin plných vitamínů a živin do jídelníčku.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

03.09.2014 - 09:36

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám