Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Vyzkoušejte vlněnou podložku na jógu a dejte svému cvičení nový rozměr

DSC_0006

Jóga si stále získává nové a nové příznivce a ti, kteří ji jednou vyzkoušeli, většinou zůstávají józe věrní. Není divu, v dnešní uspěchané době je to příležitost ke zpomalení, zastavení se a uvědomování si sebe sama.

Dovoluji si vám nabídnout mnohem větší komfort při praktikování jógy a to díky jógové podložce ze 100% vlny.

Podložka je vyrobena z nejjemnější 100% merino vlny. Merino vlna vyniká termoregulačními i léčivými vlastnostmi. Je to přírodní materiál, který odvádí tělesné vlhko, má izolační vlastnosti a dokáže zahřívat i ochlazovat lidské tělo. Vlna je velmi příjemná na dotek a je vhodná i pro alergiky. Při kontaktu s podložkou se budete v jednotlivých pozicích cítit velmi příjemně a podložka je také nenahraditelná při relaxaci, neboť i na studené podlaze vám bude příjemně teplo.

Jelikož je materiál 100% přírodní, může se při drsnějším praní srazit. Kožíšek se čistí buď vyvěšením ven ve vlhkém počasí, nebo pokud je potřeba vyprat, tak ručně ve vaně v dostatečném množství vody při velmi nízké teplotě, je potřeba opatrnosti a použít jemný prací prostředek.

Sama praktikuji a předcvičuji jógu několik let a mohu posoudit výrazný pocitový rozdíl s touto podložkou. Používám ji každý den a jsem velmi spokojená. Tento komfort bych velmi ráda poskytla dále a věřím, že ho budu moci poskytnout i vám a zpříjemnit tím vaší jógovou praxi.

Podložka je opatřena protiskluzovým materiálem. Rozměry jsou cca 65cm x 165 cm.

Cena podložky je 1.250,- Kč. V případě zaslání poštou je k ceně přičteno poštovné a balné v hodnotě 130,- Kč.

Webové stránky www.yamala.cz jsou momentálně v rekonstrukci, a proto pro více informací ohledně objednání pišete na yamalayoga@gmail.com nebo volejte 602 783 922.

Přeji vše dobré a klid na těle i na duši.

Jana Matoušková

/
Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

16.10.2014 - 15:41

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám