Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Stydíte se? Zbavte se kil navíc „o samotě“…

Vidina štíhlé a krásně zformované postavy pronásleduje v posledních letech každého, a to především kvůli kultu modelek a celebrit, kterým se kvůli médiím a internetu prostě nejde vyhnout. Jak to však udělat, když chcete zhubnout a vypadat lépe, ale nevíte, jak udělat první krok? Nemáte ani tušení, kterým směrem se vydat a kde hledat pomoc? A třeba se i trochu stydíte za svá kila, kterých se chcete zbavit…?

Existuje valná část naší populace, která nosí nějaké to kilo navíc a chtěla by se ho zbavit. Skupinová cvičení typu aerobik nebo zumba jsou jejich noční můrou, protože si myslí, že se jim ostatní cvičící budou smát. Ať už kvůli pár kilům navíc nebo proto, že při poskakování do rytmické hudby vypadají vtipněji, než ostatní. A návštěva fit centra? Spousta lidí se bojí toho, že se ztrapní, protože neví, jak se který nástroj ve fitku používá. A navíc, co si budeme povídat, v posilovnách jsou často uzavřené komunity lidí, kteří mezi sebe málokdy někoho pustí. Takže tato možnost jako výchozí bod na cestě k nové postavě je taky pasé.

Avšak, co kdyby existovala možnost zacvičit si v klidu v pohodlí domova? Nikdo vás nebude sledovat, pokud tedy nepočítáme rodinu a domácí zvířectvo, nikdo se vám nebude smát a hlavně si můžete sami určit, kdy se do cvičení pustíte – a nemusíte se svazovat přesně stanovenými časy lekcí. Sami si budete moci vybrat, s jakými pomůckami chcete cvičit, na které problémové partie se chcete zaměřit a v jakém intervalu chcete cvičit. Zní to jako pohádka? Možná ano, ale rozhodně není!

Pro všechny ty, kteří dávají přednost cvičení v pohodlí domova, existuje od roku 2011 specializovaný web FitnessTv.cz. Jeho zakladatel, Michal Studený, sestavil tým odborníků na cvičení a zdravou výživu, kteří dennodenně plní web zajímavostmi o zdravém životním stylu, ale hlavně videi se cvičením a kompletními týdenními jídelníčky i s recepty. Registrace do celého systému FitnessTv.cz je zdarma a díky ní získáte přehled o svých odcvičených lekcích i možnost zasoutěžit si o hodnotné ceny.

FitnessTv.cz čeká i na vás, tak vzhůru do cvičení a budete vysněné postavě ještě o krok blíž!

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

26.08.2014 - 14:53

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám