Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Studium pro instruktory jógy v jižních Čechách 14.9. 2019 – 25.1. 2020

Uvažujete o tom, že byste se stali instruktorem jógy? Nebo chcete hlouběji proniknout do tajů jógové filozofie, praxe ásan, dechových a očistných technik, vydat se tedy skrze sebe na Cestu poznání? Přečtěte si, jak funguje naše Škola jógy v Českých Budějovicích.

Kdo jsme?

Představujeme vám českobudějovickou Školu jógy, která vznikla pod studiem Think Yoga. Naše škola disponuje 200 hodinovou akreditací od MŠMT a v září 2019 otevře již svůj třetí běh. Tým učitelů byl pečlivě sestaven tak, abyste se mohli potkávat s lidmi, kteří jógu studují a praktikují více než 10 let. Na vaší cestě vás bude provázet například Barbora Hu, Petr Smil, Martin Wagenknecht, Ivana Hrubešová, Lucie Huříková, Veronika Plátová aj.

Čím se lišíme?

Nechceme být nejlevnější ani nechceme mít ve třídě co nejvíce studentů. Uvědomujeme si, že kvalita vzdělání spočívá v něčem docela jiném: v zodpovědném a upřímném přístupu studenta i učitele. Přístup, který aplikujeme, by se dal shrnout do hesla laskavá přísnost, to samotné přitahuje studenty, kteří pochopili, že učitelem jógy se nelze stát na principu “zaplatím a dostanu.”

Vedeme studenty k vlastní soustavné ásanové praxi, otevíráme jim dveře k pranajámovým a meditačním technikám a poodhalujeme společně indické filozofické koncepty – a to vše zasazujeme do konceptu naší současné kultury. Naším cílem je, aby náš absolvent učil to, co sám pravidelně praktikuje.

Proč zvolit naši školu?

Přijetí ke studiu předchází vždy osobní pohovor, abychom se ujistili, zda máme stejná očekávání a představy. Můžeme vám tak podrobněji představit koncept školy a vzájemně vyhodnotit, zda je naše škola pro vás to pravé nebo nikoli. Studium našeho kurzu není procházka růžovou zahradou a vyžaduje vykročení z komfortní zóny – ať už z té fyzické, tak i psychické.

Od našich studentů vyžadujeme pravidelnou ásanovou praxi, četbu literatury a studium pramenů. Na oplátku nabízíme vzdělávání v malém kolektivu, osobní přístup a péči všech vyučujících a příjemné zázemí v jógovém studiu v srdci Českých Budějovic. Po dokončení kurzu můžete absolvovat nástavbový program a dále tak rozšiřovat své znalosti.

Uplatnění studentů

Náš kurz pro instruktory jógy je veden jako rekvalifikační, po jeho úspěšném dokončení můžete zažádat o vydání Živnostenského listu.

Přihlášky:

skolajogy@thinkyoga.cz, info@thinkyoga.cz, 773 006 455, 775 333 550

www.skolajogy.info

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

07.07.2019 - 13:23

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám