Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Shivaloka duchovní šperk

About600

Shivaloka šperky nejsou jen krásným módním doplňkem, ale také svému nositeli pomáhají překonávat životní překážky a umožňují dosáhnout hlubších cílů a poznání. Spojením těchto vlastností jsou ideální pro příznivce jógy, kterých je stále více. Doba je zrychlená a lidé mají čím dál větší tendenci na zpomalení. Díky lekcím jógy konečně mají čas na sebe a to celkově. Tělo i duše splývá. Obojí může být umocněno krásným šperkem Shivaloka.

Přírodní kameny a spirituální korálky jsou obdařeny vlastní duchovní energií. Dřímá v nich silný energetický potenciál, který zůstává nevyužit, dokud tato energie není řádně a plně probuzena. Všechny Shivaloka spirituální šperky jsou vyrobeny a aktivovány na Bali a to použitím původních tajných duchovních rituálů, objevených a využívaných po tisíce let indickými mistry.

Používají pouze pečlivě vybraná, 100% přírodní, pravá semena Rudraksha a další posvátné korálky, všechny ve vysoké kvalitě s intenzivními účinky na rozdíl od většiny korálků dostupných u nás na trhu, kdy se jedná o nekvalitní semena či umělé napodobeniny. Rozdíl je opravdu veliký. Pokud nedojde ke správné aktivaci energie, může šperk naopak nositeli ublížit.

/

Člověk může a vlastně ani nemusí být aktivním jogínem, ale prvním krokem k nalezení vnitřní síly a klidu, může být pomocí šperků Shivaloka. Pro tyto účely vznikly nové stránky, kde je možné se o jednotlivých špercích dozvědět více a případně si i objednat. 

Spojení krásy, duchovna a vnitřní síly, to je Shivaloka.

shivaloka

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

08.06.2016 - 10:18

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám