Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Radost FX

RADOST FX , Bělehradská 120, Praha 2, kousek od stanice metra I.P. Pavlova (trasa C)

Kavárna, restaurace 9.96. Po – ne 11.00 – 5.00.

Široký výběr mezinárodních vegetariánských jídel.

Radost FX má dvě oddělené místnosti: FX Café a pohodlný Lounge. Snídaňové menu podávají každý všední den od půl deváté. Od 11 hodin je vám k dispozici rozsáhlé vegetariánské menu podávané v obou částech restaurace. Ochutnáte zde vynikající a zdravá jídla z řecké, indické, thajské a mexické kuchyně servírované až do pozdních nočních hodin. O víkendech nabízíme americký styl snídaně BRUNCH s širokou nabídkou omelet (vaječných), vaflí a kombinovaných menu. A na závěr týdne speciální nabídka nedělního menu v podobě Italské noci s velkým výběrem salátů, pasty a pizz.

K příjemnému strávení volného času je určen Lounge.Tlumená světla, pohodlná křesla a sofa v orientálním stylu, bar s nabídkou více než 390 nápojů. Kvalitní hudební reprodukce a o víkendech Live DJ Lounge dotváří příjemnou atmosféru v plně klimatizovaném prostředí.

Tel.: 224 254 776, Fax: 224 254 776, e-mail: radostfx@nextra.cz

www: http://www.radostfx.cz

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

11.02.2010 - 13:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám