Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Přijďte na 1. lekci ZDARMA nebo to pošlete dál!

Jógové studio s příjemnou a rodinnou atmosférou nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad vám nyní nabízí 1. lekci ZDARMA a to kdykoli a neomezeně. Přijít můžete na lekce ranní, polední i večerní, věnovat se vám budou zkušení lektoři a třeba se vám u nás zalíbí a budeme se na podložce setkávat pravidelně.

Stačí nám zavolat na 607 932 702 nebo si rezervovat své místo na yog-a-live.cz.

1-lekcezdarma

K dispozici je sál  s kapacitou 8 – 10 lidí,  společná místnost s kuchyní, šatny a koupelna s toaletou a sprchou. Ve vnitrobloku je krásná zahrada, která v pěkném počasí vybízí ke cvičení a trávení času venku. Před a po lekci bude připraveno pití v podobě vody a čaje zdarma, v případě zájmu lze ve studiu vyrobit zdravé ovocno-zeleninové smoothie nebo si dopřát něco dobrého na zub (za poplatek).

Studio je vybavené jógamatkami, bločky, pásky a dekami, které mohou klienti využít zdarma nebo si mohou přinést své. Pro čtenáře jsou připraveny knížky s jógovou / seberozvojovou / motivační tématikou, které jsou k přečtení ve studiu příp. k zapůjčení (za poplatek).

Lekce jsou vedeny v českém i anglickém jazyce.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

16.05.2017 - 22:09

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám