Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Pozvánka na workshop: Pevnost a proměnlivost

rachel berryman

Lidské tělo má úžasné schopnosti a je fascinující ho sledovat při práci a prohlubovat jeho dovednosti. To, jak pracovat se silou a stabilitou, ví původem americká lektorka Rachel Berryman

Workshop: Pevnost a promněnlivost
Rachel Berryman
15. - 17. 5. 2015
Yogacentrum Holešovice
Na Maninách 1590/29
Praha 7
www.yogacentrum.cz

Její zkušenosti s pohybem vycházejí z baletu a moderního tance a ústí do jógy. Její styl je celistvý, tvořivý a plynulý, kombinuje cvičení jógy v duchu východní i západní tradice, filosofii jógy a meditační techniky. Již několik let vede kurzy v jihoindickém centru Sampoorna Yoga School jako učitelka ásan, anatomie a metodiky, v albánském studiu Tirana Yoga, na jehož založení se podílela a vede workshopy a lekce v USA.

Síla a rovnováha obvykle vychází z nohou a boků, objevovat jí však lze také v horní polovině těla. Naopak i dolní půlka těla může být plná pružnosti a nadnášející lehkosti. Při převracení vztahů v těle se najednou může ukázat, že vztah člověka ke gravitaci i základním pravidlům plynulého pohybu se může měnit.

Právě tyto myšlenky představí a převede do praxe Rachel Berryman v pražském Yogacentru 15. – 17. května 2015.

rachel berryman

Workshop poplyne skrz jógové pozice se snahou k nalézání síly, stability a zároveň povede k lehkosti. Celý workshop povede k důsledné meditaci a rovnováze mezi nehybností a vibrujícím bytím. Konkrétně budou na workshopu probíhat například teoretické bloky o plynutí v každodenním životě a vibrování životem v nehybnosti, lekce Vinyasa flow a jin jógy či nácvik a pravidla stojů na rukou.

Víkendový kurz bude nabitý novými informacemi, protknutý tvořivým přístupem a inspirativní atmosférou. Holešovické Yogacentrum nabízí jedinečnou možnost setkat se v českém prostředí s učitelkou jógy s celosvětovými zkušenostmi a všem začínajícím a pokročilým jógínům může přinést mnoho inspirace a podnětů k dalšímu praktikování. Celý workshop bude navíc překládán do českého jazyka.

Více informací o workshopu i Rachel najdete na stránkách Yogacentra.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

21.04.2015 - 10:47

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám