Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Pozvánka na jógovou dovolenou na překrásný ostrov Karpathos

11996915_983776368349852_5440990456868770576_n-2

Máte rádi jógu, případně byste chtěli s jógou začít? Na překrásném ostrově Karpathos můžete 2x denně po dobu 7 dní rozbalit podložku na břehu moře a užít si jemnou hathajógu a meditace nebo dynamickou ashtanga jógu, kterou vás naučíme tak, abyste si ji poté mohli praktikovat sami doma.

Ostrov Karpathos je stále ještě velmi tradiční, nenajdete tu velké hotely ani velké množství turistů, zato si zde můžete užít přenádherné písčité nebo oblázkové pláže a tyrkysové moře ohraničené bílými skalisky. Díky mohutným pohořím, ve kterých jsou ukryty ty největší poklady v podobě tradičních vesniček je ostrov vhodný i pro nadšené cestovatele, kteří si chtějí užít aktivnější dovolenou.

Nejen z těchto důvodů je ostrov vhodný pro relaxační dovolenou doplněnou ranní a podvečerní praxí jógy.

Lektorky Hanka Seifrtová a Marcela Martínková organizují jógové pobyty už několik let a spojení dynamické ashtanga jógy v podání Hanky a jemné hathajógy v podání Marcely je velmi oblíbené právě kvuli propojenosti dynamické a jemné praxe jógy.

Hanka Seifrtová vás provede dynamickou ashtanga jógou a naučí vás celý systém tak, abyste si ho mohli praktikovat sami doma. Ashtanga jóga je ucelený systém jógových pozic, které jdou na vlně dechu plynule za sebou, přičemž každá pozice vás připravuje na pozici další. Denním praktikováním tohoto systému se léčí tělo i mysl a postupně se z tohoto systému stává meditace v pohybu. Právě zdravé a pružné tělo a klidná a otevřená mysl jsou největším benefitem nejen ashtanga jógy, která se pro většinu lidí stává láskou na celý život.

/

Jemnou Hathajógou a meditacemi vás provede Marcela Martínková. Její lekce jsou jemné, propojuje jednotlivé pozice, práci s dechem a relaxaci. V průběhu lekce budete uzdravovat vaše fyzické tělo, harmonizovat čakry, relaxovat a otevírat vaši mysl a a srdíčko. Lekce jsou vhodné pro všechny věkové skupiny, začátečníiky i pokročilé a Marcelka všechny lidi nadchne svým velmi milým přístupem.

Pokud si chcete užít začátek léta s jógou, jste zvaní od 24.6. 2016 do 1.7.2016 na tento krásný řecký ostrov.

Cena 14.990 Kč platí při rezervaci do konce ledna a zahranuje:

  • leteckou dopravu
  • ubytování se snídaní v hotelu Albatros v dvoulůžkových pokojích
  • 2x denně jógu

Pro více informací a rezervaci přejděte na stránky ONE YOGA –   http://oneyoga.cz/kalendar-akci/joga-na-reckem-ostrove-karpathos-s-hankou-a-marcelou/

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

15.01.2016 - 16:45

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám