Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Nové jógové studio MYSTERY YOGA

Jsme zaměření na práci s energiemi a chceme předávat jógu se vším všudy, jóga není jen cvičení, to je pouze jeden stupeň z osmi .…. provedeme Vás těmi zbylými – tedy duchovním růstem.

Jako jediní otevíráme Školu Mysterií, je to duchovní škola propojená se vším dohromady, jak se o sebe starat, co jíst, jak se očišťovat od negativních energií a jak s nimi pracovat.

Také se naučíte meditovat, koukat do třetího oka, vidět auru těla i jiných předmětů a spousty jiných duchovních postupů. Najdete u nás i duchovní semináře, kde Vám zodpovíme spousty otázek, proč se Vám děje to či ono, jak ovlivnit některé situace atd….

/

Naši speciálně vybraní lektoři jsou zasvěceni do systému Reiki a přijímají čistě rostlinnou stravu. Jejich doteky a slova léčí božskou, čistou a pozitivní energií. Studio je prostorné a klidné s kvalitním odvětráváním sálu.

Rovněž zasvěcujeme do Reiky I. A II. stupeň.

Ve studiu můžete vnímat příjemné vůně olejíčků a vonných tyčinek. Aromaterapii a tibetské mísy používáme také v průběhu lekcí nebo v jejich závěru v pozici mrtvoly. Design studia je, jak už napovídá název studia, doslova mysteriózní.

Najdete zde nádech vesmíru, prvky Egypta a samozřejmě Indie. Celým studiem Vás provede výstava krásných energetických obrazů které Vás doslova pohltí.

Přijďte se naladit a protáhnout dle aktuálního rozvrhu www.mysteryyoga.cz.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

11.08.2019 - 12:20

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám