Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Neotřelé vánoční dárky od Kantu

Značka Kantu je inspirovaná jógou, její zakladatelka Jana Štumpová Konicarová se józe věnuje přes 16 let a první produkty vzešly primo z jejích potřeb.

Pro JOGÍNY

Dárek pro jogínku/jogína, který má rád kolem sebe harmonické prostředí.   Jemná aromaterapeutická mlha podložku vydezinfikuje, provoní a umožní vytvořit osobní prostor podle nálady a momentálních potřeb, ve třech variantách:

  • Yoga Mist JOY – s citrusy a ylang ylang energizuje
  • Yoga Mist TRANQUILITY s levandulí a tajemnou myrhou uvolňuje stres, uklidňuje a pomáhá soustředění
  • Yoga Mist ONENESS s cedrem, santalem a vetiverem uzemňuje a zklidňuje nervovou soustavu.

(Ve spreji v praktickém lehkém balení, 150ml , 390,-Kč)

Pro SPORTOVCE, nadšence OUTDOORU

Pro všechny, kteří potřebují podpořit dobrou činnost kloubů a vazů, nebo prohřát svaly před výkonem či při dlouhém treku

  • YOGA BALM WARM prohřívající masážní gel se skořicí a chilli
  • YOGA BALM COOL  chladící s mátou a kafrem

Oba obsahují léčivé byliny Arniku, kostival a kaštan, které prokrví a take promáhají rychlejší regeneraci. (150ml, 290,- Kč).

Pro MEDITUJÍCÍ kamarádku

Všem, kteří s meditací chtějí začít a pomůže jim uklidňující a myšlenky tišící rituál – provonění meditačního prostoru .

  • PURITY jemná voňavá mlha, navodí přesně tu správnou atmosféru. S exkluzivní vůní lotusu s uklidňujícím heřmánkem, podtrženou exotickou vůní květu bílého zázvoru. (150ml, 670,-Kč)

Pro přepracovaného WORKOHOLIKA, nebo pro ty, kteří mají problém se spaním

  • SERENITY uklidňující vůně na polštář a prostor ložnice, pomůže s navozením klidného a osvěžujícího spánku a díky čistým éterickým olejům levandule, gerania a tišícího heřmánku pozve ty nejsladší sny. ( 150 ml,  470,-Kč)

Majitelé relaxačních, masážních studií, ordinací a mist, kde se soustředí hodně lidí

  • BREEZE nebo FRESH přírodní osvěžovač vzduchu v podobě spreje nebo oleje, který vzduch desinfikuje a příjemně provoní, zamezí šíření virů ve vzduchu za pomocí směsi eukalyptu, rozmarýnu a máty nebo osvěžující směsi citronové trávy a pomeranče. (sprej 150 ml 390,-, olej do difuzéru nebo aroma lampy 5ml 190,-Kč)

Pro bratra /teenagera/ studenta

Vhodný pro všechny, kteří potřebují mentální sílu.

  • BREEZE přírodní osvěžovač vzduchu napomáhající lepšímu soustředění a zlepšení paměti díky éterickým olejům z máty a rozmarýnu (150ml, 390,- Kč)

Pro kamarádku, mámu, sestru, partnera

Aromaterapie v pohybu, v netradiční podobě

  • AROMA NÁRAMEK z přírodních minerálů v sadě s přírodním parfémem – směsí éterických olejů. Stačí kapka oleje na nasákavý korálek rudraksha pro přítomnost oblíbené vůně na každém kroku.

Ve třech variantách – růženín & křišt’ál, lávový kámen & turmalín a v pánské velikosti lávový kámen & hematit. V prodeji jednotlivě nebo v sadě pro pár. V nabídce je také  limitovaná vánoční edice z mechového achátu. (790,- Kč)

Pro milovníky kvalitního originálního designu a materiálů

  • KINCHAKU hedvábné taštičky inspirované Japonskem, šité z kousků hedvábí z původních japonských kimon, každý kus je originál navržený oceňovanou českou návrhářkou Evou Brzákovou.

Ve třech velikostech – S malá hedvábná “květina” ideální pro šperky a jiné drobnosti, M – jako originální doplněk k šatům nebo do kurfru na cesty krásně pohlídá váš telefon, rtěnku a další drobnosti. L – batůžek na záda poslouží pro jógové oblečení nebo jako neotřelý módní doplněk. (od 690,- Kč)

Pro všechny, kdo veří v sílu amuletů

  • AMULET DIFUZÉR ručně vyřezávané amulety z exotického dřeva s přírodními kameny přinášející různé kvality do života – vhodné pro nové začátky, upevnění zdraví, zahojení zlomeného srdce, prosperitu a mnohé další poslouží zároveň jako závěsný difuzér pro provonění interiéru. (od 620,.- Kč, v sadě směsí éterických olejů v 10 variantách a barvách)

Pro ty, kteří touží po provoněném domově

  • BLISS přírodní osvěžovač vzduchu vykouzlí v interiéru vůni rozkvetlé zahrady a navodí pocit blaha za pomoci éterických olejů ušlechtilé magnolie s radostným pomerančem a ukotveným růžovým dřevem. (150 ml 490,-Kč)

Vůně do auta pro tatínka/ bratra / manžela

  • DIFUZÉR A OLEJ sada difuzéru do auta se směsí čistých éterických olejů nejen auto krásně provoní, ale zároveň podpoří soustředění za volantem nebo naopak pomohou přestát frustrující kolonu na D1 v lepším rozpoložení. (od 550,- Kč)

 

Všechny produkty jsou čistě přírodní, vyrobeny v ČR s českým srdcem a duší toho nejlepšího, co svět nabízí.

 

V prodeji na www.kantu.cz a vybraných jógových studiích.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

09.12.2019 - 10:47

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám