Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Letstudio – „Breathe.Dream.Fly.“

Praktikování jógy nám dává možnost prožívat vědomě  svůj život, nacházet se tady a teď, uvědomovat si naplno každý životní okamžik. 

Naše jógové Letstudio se nachází stranou od rušného centra města, v pěkné pražské čtvrti, jejíž klidnou energii hned pocítíte a která s vámi zůstane i po návštěvě u nás.

Vytvořili jsme prostor pro všechny, kdo chtějí se svou jógovou praxi začít i pro ty, kdo se chtějí posunout dál.

Snažíme se vyjít vstříc každému z našich klientu, ctíme jeho osobitost, a proto si u nás můžete vybrat jak lekce vycházející z tradiční jógově praxe, tak speciality našich lektorů, které si jógu vybrali jako způsob života a neustále se v ni vzdělávají- například Fly jógu nebo Spirální jógu.

Vychutnejte si jógu v příjemném prostředí

V sále na vás čekají perfektní podmínky vhodné pro různé styly jógy. Provzdušněný prostor s osvětlením přizpůsobeným pro věčné cvičení i relaxaci. Kvalitní vzduchotechnika, která zajištuje cirkulaci čerstvého vzduchu při hodinách dynamické jógy a zahřeje při klidných hodinách. Sál je plné vybaven pro různé praktiky.

Šatny jsou vybavené sprchami a prostornou make up zónou. Před lekcí se můžete uvolnit v naši lounge zóně u šálku dobrého čaje, vypnout svou mysl a nahlédnout na chvilku do svého nitra, ne vnímat okolí a poslouchat jen své srdce. Po lekci pro vás máme připravené zdravé občerstvení, které uspokojí Vaše chuťové buňky a nezanechal stopy na Vaši postavě.

Přijďte si k nám prožít příjemný čas a obohatit své tělo i mysl o nové podněty.

Začínáme. Nádech…

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

15.05.2019 - 20:52

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám