Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kantu Yoga Shala

FullRes 035

Kantu rozšiřuje nabídku přírodních produktů pro jógu. Představuje novou kolekci interiérových vůní YOGA SHALA – Room Spray (osvěžovač vzduchu) a Oil Blend (směs čistých éterických olejů) ve dvou variantách. Všechny produkty této řady jsou čistě přírodní a používají pouze 100% čisté éterické oleje.

“Shala” v Sanskritu znamená “domov” a Yoga Shala je místo pro jógu, místo setkávání pro studenty jógy. Nová kolekce Kantu Yoga Shala je navržena tak, aby rychle a snadno vytvořila nádhernou a čistou atmosféru domova, ať už v prostoru na cvičení jógy, doma nebo v kanceláři. Ze všech smyslových vjemů jsou vůně mozkem vyhodnocovány nejrychleji; aromatické molekuly se nádechem dostávají do krevního oběhu a mohou tak blahodárně působit na celý organismus, pozitivně ovlivnit emoce, vyvolat radost, uvolnit stres i povzbudit unavenou mysl. Antivirové a antibakteriální účinky použitých esenciálních olejů vzduch přírodně desinfikují a jsou tak ideální pro použití v místech, kde pobývá mnoho lidí.

Kantu promění vzpomínku na dovolenou a jógovu praxi na vzduchu provoněném sluncem a vánkem od moře a nasyceném omamnou vůní místních bylin v realitu pokaždé, kdy budete chtít.

Sada Room spray a Oil Blend příjemně osvěží vzduch, vyčistí jej od negativních energií a dodá pozitivní povzbuzení do vydýchaných prostor.

FRESH

fresh spray a oil kantu

Povzbuzující a energizující směs svěží a lehké citrónové trávy s radostným prosluněným pomerančem doplněné osvěžujícím citrónovým nádechem litsey dodá energii, zklidní nervový systém a projasní duši. Zbavuje negativní energie.

Obsahuje 100% esenciální oleje:

•    Citrónová tráva – detoxikační, energizující, povzbuzující, počišťovač prostoru i duše

•    Sladký pomeranč – jasné radostné tóny vyvolávající radost a otevírající srdce

•    Litsea – obnovuje životní sílu, navozuje relaxaci, jasnost mysli a prozáří den

BREEZE

sada kantu breeze1

Čistá osvěžující směs, která v malé lahvičce představuje náladu, barevnost a energii Středomoří… Kombinace tymiánu, posvátné byliny starověkých Řeků a Římanů ceněné pro schopnost posílit celé tělo, oživit ducha a povzbudit mentální aktivitu, rozmarýnu, který  se používal pro očistu prostoru od negativity a pro ochranu a jehož přítomnost pozvedá vibrace v místnosti, a máty, jenž dodává směsi svěžest, podporuje dýchání a soustředění. Kompozice je doplněna lehkým a sametově jemným, nezvykle dorůžova laděným buketem eukalyptu, který probouzí bdělost, zlepšuje produktivitu a zároveň má antivirové účinky.

Obsahuje 100% esenciální oleje:

•    Rozmarýn – zlepšuje koncentraci, posiluje tělo i ducha, čistí od negativity, pozvedá náladu

•    Máta – otevírá dýchací cesty, osvěžuje, působí jako mentální stimulant a povzbuzuje psychické schopnosti

•    Eukalyptus – revitalizuje mysl, inspiruje, povzbuzuje, přivádí naše vztahy do světla, vztah k nám samotným, ostatním i všemu Božskému. Má antivirový účinek.

Room spray – pro osvěžení vzduchu nastříkejte bohatě do vzduchu v okolí, pozor na přímý kontakt očí.

Oil blend – nakapejte 5 -12 kapek do aromalampy nebo difuzéru.

Ceny:

·         osvěžovač vzduchu ve spreji s čistě přírodními éterickými oleji 399 Kč (150 ml)

·         směs 100% éterických olejů pro použití v aromalampě nebo difuzéru 190 Kč (5 ml)

V prodeji na www.kantu.cz a v jógových studiích – informace na webu Kantu.

/
Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

28.04.2016 - 20:48

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám