Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

KANTU představuje YOGA SPA COLLECTION

CHOCOLATE BLISS – čokoládová koupelová sůl

lowres-19

Kantu rozšiřuje nabídku produktů pro jógu.  Tentokrát si přijdou na své milovníci čokolády a domácího relaxu. V rámci Yoga Spa představuje jako první čokoládovou koupelovou sůl CHOCOLATE BLISS.  Obsahuje mořskou sůl s kousky čistého přírodního kakaa a čokoládovou vůní. Je ideální společník pro zimní měsíce – svou jemnou hřejivou exotickou vůní zahřeje, uklidní  mysl, vytvoří luxusní atmosféru a je pohlazením pro duši.

Najít si čas na relaxaci a dobití energie v uspěchané době je  důležitý prvek vyrovnaného života.

Mořská sůl je jedna z nejsilnějších energetických očistných metod. Lahodná relaxující koupel po náročném cvičení vám pomůže rozpustit všechny težké energie a stresy dne, které vám neslouží na další cestě. Stačí vklouznout do teplé vody, zhluboka vydechnout a na dveře pověsit nápis Nerušit relaxuji...V klidu si vychutnat čokoládové blaho bez počítání kalorií.

/

 

Kakao je ceněno už od dob Aztéků pro navození pocitu blaha a pozvednutí nálady. Koupel v teplé vodě se solí přirozeně detoxikuje, uvolňuje svaly, zlepšuje krevní oběh, odstraňuje stres a Uplift your spirit.

Obsah 350g, Cena 390,-Kč

Nákup na www.kantu.cz a u vybraných distributorů ( seznam na webu kantu.cz).

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

26.11.2016 - 14:46

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám