Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kalendář a diář plný mandal, jógových pozic a poselství pro práci s vaším vnitřním JÁ pro rok 2016

Oneyoga-kalendar-nahled-fcb

Chcete si udělat radost nebo potřebujete hezký dárek pro své blízké? Každý měsíc se budete dívat na nádhernou mandalu v pastelových tónech, necháte se inspirovat ásánou vybranou na daný měsíc a necháte na sebe působit její přínosy pro vaše fyzické i emocionální tělo.

Kalendář i diář jsou vytvořeny s láskou k józe a jsou určeny všem, kdo se rádi obklopují hezkými věcmi a mají rádi jógu.

Energie se okolo nás a v nás pohybuje v cyklech zrození, růstu, vrcholení, ubývání a zániku a my máme každý měsíc příležitost odložit principy či strachy, které na naší cestě životem nepotřebujeme a naopak vložit si do života radost z prožívání TADY a TEĎ.  Ásány, mandaly i texty jsou vybrány podle energie a elementu daného měsíce tak, aby vás těmito příležitostmi provedly.

Pokud máte o kalendář nebo diář zájem, můžete si je objednat na oneyoga@oneyoga.cz.

Cena kalendáře: 290 Kč + poštovné
Cena diáře: 149 Kč + poštovné
(Rozměry kalendáře: 32,5 x 40 cm, Rozměry diáře: 10,5 x 21 cm)

Pokud byste chtěli tento krásný kalendář nebo diář vytvořený společností One Yoga vyhrát v naší soutěži, odpovězte na následující otázku.

/
Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

12.11.2015 - 07:23

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám