Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Co jste možná nevěděli o Prague Spirit Festivalu

psf_logo_purpleePřipravili jsme pro Vás 10 zajímavostí o 6. ročníku Prague Spirit Festivalu. 

1/ Prague Spirit Festival 2016 potrvá devět dní

Lekce, workshopy a přednášky budou probíhat od čtvrtka 17.března do pondělka 21.března. Podívat se můžete například do galerie Černá labuť, na Novoměstskou radnici nebo do  pražských partnerských studií jako je Bindu, Energy Home, Fitlight, Hot Yoga 42 nebo Jóga Ateliér.

2/ Post Spirit Retreat v Resortě Svatá Kateřina

Ano, počítáte dobře! Po pěti dnech v Praze se festival přesouvá pod taktovkou Davida Vendettiho do zelených Počátků. David zde povede svůj jógový retreat SOUL SANCTUARY od úterka 22.března do pátku 24.března.

Více na info@katerinaresort.cz

3/ Na co všechno můžu zajít se svým Spirit Lucky Passem?

Festivalový pass platí od zahájení festivalu na Novoměstské radnici v pátek 18.3. od 18.00 hod. do soboty večera 19. března. Celou sobotu si můžete na radnici zajít na jakoukoliv lekci. Nikde se nemusíte dopředu registrovat, stačí přijít a je to.

Pass si můžete objednat na praguespiritfestival.com

4/ Spirit Off Program a jednotlivé workshopy nejsou součástí SPIRIT LUCKY PASSu

Čtvrteční a páteční off program spolu s nedělními a pondělními workshopy nejsou součástí SPIRIT LUCKY PASSu.

V partnerských studiích je omezený počet míst, proto si jednotlivé nedělní a pondělní workshopy můžete objednat dopředu na webu.

Matt Lombardo 2015

5/ Musím umět anglicky?

Abyste se mohli zúčastnit, nemusíta anglicky zrovna mluvit jako královna Alžběta.

Jóga vládne svým vlastním jazykem. Jde o to vnímat především sebe sama .

A pokud něčemu chcete skutečně víc rozumět, stačí se zeptat. Nestyďte se. Vyhledejte někoho ze SPIRIT týmu a ti  vám rádi pomůžou, jsou to karma jogíni.

6/ Lekce zdarma na Novoměstské radnici

Skutečně je to tak. Lekce partnerských studií a některé přednášky budou zdarma. Jukněte na web.

7/ Co znamená SATSANG

Již šestým rokem Prague Spirit Festival přináší do Prahy to nejlepší ze světa jógy. Zatím pražskou komunitu nejvíc zajímala fyzická stránka jógové praxe. Míň už specifické vzdělávání anebo budování komunity. Ale je čas s tím něco udělat a proto se v programu festival potkáme se sanskrtským slovíčkem SATSANG (sat – pravdivá, sang – společnost). Jde o setkání lidí se stejným cílem: pozvednout se nad svoje malé “já”. Nakonec heslo festivalu Patříme k sobě to dokonale vystihuje.

Bude se meditovat, mantrovat, objevovat a dojde i na čakrový tanec.

8/ Spirit Life Magazine

Prague Spirit Festival vydává svůj vlastní jógový čtvrtletník plný inspirativní článků jogínů z celého světa. Časopis je v češtině a objednat si ho můžete na webu festivalu anebo v partnerských studiích po Čechách a Slovensku. Na 6.ročníku bude již k dostání jarní číslo.

9/ Spirit Rules

Organizátorům Prague Spirit Festivalu na účastnících festivalu záleží! Proto pro ně připravili doporučení, jak se k sobě chovat co “nejahimčtěji” v průběhu festivalu. Rovněž najdete na webu.

10/ Prague Spirit Festival není soutěž.

Definice festivalu nám říká, že jde o oslavu.

Nejde tedy o to stihnout všechno, ale si vybrat. Přejeme vám ať si hezky vyberete, inspirujete se, potkáte skvělé lidi a zažijete ten nejlepší den ve svém životě.

Namaste.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

26.01.2016 - 15:05

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám