Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Festival zdraví, krásy, pohybu již klepe na dveře

Na co se vlastně ve dnech 17. a 18. října v prostorách kongresového centra ve 3. patře AFI Palace můžete těšit?

Po oba dva festivalové dny program láká mimo jiné na povídání o tom, jak se vyvarovat civilizačních chorob, jak správně denně pečovat o své zuby a jak poznat, kdy naše oči potřebují péči očního lékaře. Povídat si budeme i o tom, co dělat pro sebe a své blízké, abychom se cítili dlouho svěží a plni zdraví. Ženskou část návštěvníků zcela jistě bude zajímat přednáška odborníků, jak nevzdávat svůj boj s vráskami a jak nad nimi převzít kontrolu.

Festival zdravi a krasy

Z praktických ukázek cvičení mě po oba dva festivalové dny zaujala možnost vyzkoušet si minisquash v nafukovací hale, zalyžovat si na kolečkových lyžích, podívat se, jak se cvičí s flexi-barem a bosu, co je to krancykl a jak se na něm cvičí, říká jednatelka pořadatelské agentury Adéla Trávníčková.

V pátek 17. října potěší ženy i muže přednáškou o tom, jaké je tajemství moudrých žen a jaký má vliv na zdraví, vztahy a výchovu dětí. O tom, co je to akupunktura pro mysl a jaký má vliv naše myšlení na naše zdraví, práci a na vztah k sobě i ostatním, si budeme povídat s autorkou projektu Mosty k sobě.

Festival zdravi a krasy

Páteční program obohatí povídání a ukázky kineziotapingu. K čemu je, jak nám může pomoci. Cvičení ČCHI-KUNG představí možnost, jak udělat něco pro své zdraví a omlazování těla i ducha.

Sobotní program láká na přednášku o EDU-pohybu (edukační kioneziologii – EDU-kinestetice), která pomáhá dětem s učením. Přijďte si poslechnout a podívat se, jak pomocí speciálního pohybu můžete svému dítěti pomoci vylepšit schopnost soustředit se, pamatovat si, lépe reagovat na okolní podněty. Rodiče i děti jsou vítáni a zváni.

Jak se zbavit bolesti zad? To řeší možná každý z nás. S pomocí cvičení SM systém Vám bude stačit jen 10 minut každý den a bolesti zad opravdu ustoupí. Sama vím, o čem mluvím z praktické zkušenosti. Tedy neváhejte a přijďte!

Festival zdravi a krasy

Dozvíme se, jak se efektivně zbavit běžného nešvaru – kouření. Nejen v přednášce, ale i celý sobotní den Vám bude k dispozici poradna pro odvykání kouření. Udělejte již dnes něco pro své zdraví!

Sobota 18. října nabídne exkluzivně dvě módní přehlídky sportovního oblečení a plavek společnosti LITEX, předního českého výrobce, v podání oficiálního prodejce společnosti OÁZA Pardubice.

U prezentujících se společností pak můžete po oba dva dny využít jedinečných možností, jak si nechat změřit Váš zrak, podívat se speciálním přístrojem OCT až dovnitř Vašeho oka. Nutriční poradkyně VZP Vás změří, zváží a poradí, jak správně upravit své stravovací návyky.

Festival zdravi a krasy

Budete mít možnost nechat se nalíčit a poradit se o tom, jak pečovat o svou pleť. Tedy nejen pokožku obličeje, ale i celého těla. Péči o vlasy a jak udržet svůj účes vždy krásný nabídne další z vystavujících firem.

To všechno jsou však jen střípky z toho, na co se můžete na festivalu. Další zajímavosti, jak zlepšit své zdraví, vzhled a svou kondici, Vám poskytne řada prezentujících se firem.

Přijďte na festival, vyplňte anketní lístek a zjistěte ihned, zda jste vyhráli malý dárek! Každý, kdo vyplní anketní lístek, postoupí do slosování o hlavní cenu.

Slosování hlavní ceny relaxačního víkendového pobytu proběhne na závěr festivalu v sobotu 18. října 2014. Nezapomeňte tedy vyplnit svůj kontakt. Výherce bude kontaktován.

Těšíme se na Vás v pátek 17. října od 12 do 19 hodin a v sobotu 18. října od 10 do 18 hodin ve 3. patře AFI Palace v Pardubicích (v prosotrách kongresového centra).

Za anketní lístek můžete získat relaxační pobyt

Každý, kdo přijde na festival a vyplní anketní lístek, se může zúčastnit tomboly. Okamžitě zjistíte, zda vyhráváte malý dáreček.

Všechny vyplněné anketní lístky budou na závěr festivalu v sobotu 18. října slosovány o hlavní cenu.

Hlavní cenou je relaxační dvoudenní pobyt!

Festival zdravi a krasy

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

15.09.2014 - 15:12

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám