Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Festival Evolution vás stejně jako jóga obohatí nejen na duši, ale ukáže jak zdravěji žít

Stejně jako není jóga pouze o fyzickém cvičení, ale o přístupu k životu, tak Festival Evolution není obyčejným festivalem. Ukazuje totiž, jak lze žít zdravěji a v harmonii a je zaměřen na všechny stránky života. Pokud je vám blízký zdravý životní styl a spojuje vás zájem o hlubší poznání smyslu života, neměli byste si jej nechat ujít. Konat se bude o víkendu 22. – 23. září na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Jeho podtitul „Festival, který vám nasadí brouka do hlavy“ už mnohé napoví. „Výjimečný formát a multižánrový charakter festivalu umožní propojit tu část života, která se nám může zdát příliš emoční či spirituální, s tou, která naopak působí příliš racionálně. Každý rok se vám snažíme nabídnout něco nového, dáváme prostor inovativním pohledům na tradiční přístupy a aktuálním tématům, abyste si z festivalu mohli odnést praktické tipy, nápady, inspiraci nebo konkrétní výrobky,“ říká o akci její zakladatel Ctirad Hemelík.

Na své si tak přijdou opravdu všichni. A to jak ti, kteří vyrazí cíleně na nákupy, tak i návštěvníci, kteří míří na přednášky konkrétních osobností nebo jen tak za inspirací. Jak programová, tak vystavovatelská nabídka představí to nejlepší pro zdraví. Ať už se jedná o zdravou výživu, seznámení s přínosy a riziky jednotlivých výživových směrů, přehlídku kvalitních biopotravin nebo přírodní kosmetiku. To vše doplní pro poradny pro zdraví a vynechány nebudou ani babské rady a léčivé účinky bylinek.

Stejně jako na předešlých ročnících bude i ten podzimní také hodně o jídle. Tak širokou nabídku bio & natur, fair trade, raw, veggie, vegan nebo bezlepkových potravin jen tak někde nenajdete. Připraveny jsou zde rovněž ochutnávky, lekce vaření, a protože se jedná o festival, tak na vás čekají také výhodnější festivalové ceny a nabídky.

Nabídka vystavovatelů potěší i ty, kteří se zajímají o ekologii. Kromě ekologické drogerie a produktů do domácnosti zde najdou celou řadu vychytávek na recyklování nejen odpadu.

Přijďte vyzkoušet falun gong

Pořadatelé festivalu připravili pro zájemce také volné lekce jógy, taichi, satori dýchání nebo workshopy s možností seznámení se základy meditace nebo masáží. Chybět nebude ani unikátní duchovní cesta a systém rozvoje těla a mysli Falun Gong, která obnovuje a harmonizuje energie v těle, zklidňuje mysl, napomáhá zlepšování charakteru a vysvětluje mnohé zákonitosti lidského i duchovního života.  Na free lekci se dozvíte o rozšíření Falun Gong u nás i ve světě, včetně problematiky lidských práv jeho stoupenců v Číně a zjistíte, kde a jak získat všechny materiály zdarma a kde se systém bezplatně naučíte. Na místě budou ukázky čchi-kungového cvičení Falun Gong s možností si je vyzkoušet.

/

Myslete na sebe

Z jógy už víte, že se nestačí mít pevné a pružné tělo, ale že je třeba jej mít napojené na mysl, tak i na Festivalu Evolution nepřijde naše duchovní stránka zkrátka. V sekci věnované osobnímu rozvoji vám odborníci poradí, jak na sobě pracovat a dají tipy, jak zlepšit své výkony. Seznámíte se s technikami práce s tělem i vědomím a dostanete praktické návody, které vám mohou pomoci najít ztracenou motivaci nebo aktivovat svůj talent.

Bohatý program je určen také dětem, které čekají celodenní kreativní dílničky a nebude chybět ani hlídací koutek. Více informací o festivalu najdete na www.evolution.cz.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

06.09.2018 - 21:56

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám