Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Doplňky stravy pro váš aktivní život

Náš životní styl z velké části ovlivňuje také náš zdravotní stav. Pravidelné stavování, pohyb ale i odpočinek, společně se zdravou stravou, dostatečným a pravidelným pohybem, pitným režimem, osmi hodinami spánku denně, pozitivním myšlením a dobrou náladou, jsou tou nejlepší cestou, jak dosáhnout zdravého životního stylu.

Ke zdravému životnímu stylu patří bezesporu i sport, ať už profesionální nebo amatérský, a právě pro ty, kteří vyznávají aktivní životní styl jsou určeny doplňky stravy.

Sportovní výživa a výživové doplňky mají pozitivní vliv na regeneraci organismu, usnadňují přeměnu energie ve svaly, podporují efektivnější a rychlejší hubnutí,napomáhají k posílení imunity a lepší sportovní výkonnosti. Tyto výživové doplňky přináší potřebné posílení těla a podporují obnovu enzymatických funkci organismu. Každý si jistě vybere. Ať už se sháníte po doplňku, který vás nabudí před zátěží, nebo vám pomůže k lepší vytrvalosti během sportovního výkonu, a nebo případně pro správnou regeneraci po cvičení. Při sportu využijete i zdravou láhev pro doplnění tekutin.

Doplňte svou stravu o zdraví prospěšné látky, které v ní nejsou zastoupeny v dostatečném množství

Pro správnou funkci organismu je důležitý nejen pohyb, ale také odpočinek. Člověk by si měl každý den najít alespoň chvilku pro sebe. Takový menší relax na zahrádce, u knížky nebo při poslechu hudby, má na vaše tělo i psychiku blahodárné účinky a každý si určitě může dovolit třeba jen na okamžik “vypnout” a své starosti a problémy hodit za hlavu. Pro někoho je výborným způsobem odpočinku i takzvaný aktivní odpočinek. Vyrazit si pěšky do přírody či za kulturou, vyšplhat na nějakou horu, vyhledat si trasu, nasednout na kolo a jet.
Aktivní odpočinek je stejně jako sport výborným pomocníkem v boji proti stresu, který na nás v dnešním uspěchaném světě číhá opravdu na každém rohu. Zdravá strava je dalším způsobem, jak se s ním lépe vyrovnat. Dostatek vitamínů a minerálů, které naše tělo ke své správné funkci neodmyslitelně potřebuje se může doplnit i pomocí doplňků zdravé výživy. Jedním z takových doplňků je i vyvážený nápoj Sušená syrovátka, který nezatěžuje organismus a může se pít každý den. Nezapomínejte na své zdraví a postavte si i vy pilíře pro podporu vašeho vyváženého životního stylu.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

12.07.2014 - 07:53

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám