Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Biotherm vytváří sluneční ochranu, která pečuje o pleť

Značka Biotherm je odborníkem na ochranu před sluncem už více než 30 let. V roce 2009 pokračuje v inovacích s uvedením řady SUN RADIANCE, kterou tvoří tři přípravky založené na vysoce inovativní a výjimečně příjemné textuře: mléčném gelu.

? Perleťový jas

Vůbec poprvé použil Biotherm v opalovacím přípravku mikroperličky odrážejí světlo, které pleti propůjčují zlatavý a zářivý jas.

Pro jemný třpyt během pár okamžiků!

? Zářivé opálení každý den

Inovativní komplex ActivRadicance (s rostlinnými oleji a vitaminem B5 u pleťových a tělových přípravků a s vitaminem E v lesku na rty) působí na hydrataci pleti a zkrášluje vaše opálení při každé aplikaci.

Pro dlouhotrvající jas!

? Účinná ochrana před UVB/UVA

Přípravky obsahují vysoce účinné ocranné filtry (Mexoryl SX & XL) na ochranu povrchu pleti a Čistý termální plankton na podporuje systémů buněčné obrany.

Dva nové přípravky pro výjimečný smyslový zážitek:

Svěží textura.

Saténový lesk okamžitě po aplikaci.

Chrání pleť a vyzdvihují její skutečnou krásu!

Body Milky Gel

Sublime Pearly Glow

SPF 6

Krémový hydratační tělový gel, který chrání a hydratuje pleť. Jde zároveň o ochranu před sluncem i přípravek, který dodává pleti zlatavý jas a zdůrazňuje její skutečnou krásu při každé aplikaci. Zanechává ji nádherně svěží.

Crystal Cristal

Extreme Shine

SPF 15

Zvláčňující přípravek, který chrání rty před sluncem a dodává jim plný a lesklý vzhled. Jedna rychlá a snadná aplikace rty zvýrazní a zkrášlí.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

01.08.2009 - 10:24

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám