Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

5 Tibeťanů

5-tibetanu

Chceš pocítit, jaká energie v tobě vězí? Ať jsi mladý, starý, gymnasta, nebo méně ohebný – každý je schopný zvládnout 5 jednoduchých cviků, které uplatní ve svém denním režimu.

Doplněk aktivního a duchovního života je právě systém pěti jogistických ritů. Dodá stálou krásu a nenaruší chod orgánů. Zaručí dobrou tělesnou kondici, protože pracuje s každým svalem. Vyrovná páteř, okysličí klouby. Přinese správné a naprosté uvolnění. Jedná se o výborné doplnění sportů, kterým se člověk věnuje, nebo nahradí cvičení, do kterého se zbytečně nutí.

Cviky prokrvují orgány, detoxikují, posilují svalstvo. Mizí zdravotní problémy. Člověk není nemocný, tělo se stává odolné. Při provozování takové sestavy se naučíme vnímat sami sebe. Získáme přehled o svém těle. Porozumíme, co nám tělo říká. Při cvičení ucítíme všechny svaly, šlachy, vazy, klouby. Reagují orgány a poznáme, zda jsou v pořádku. Kromě harmonizování těla harmonizuje i duši. Pět Tibeťanů je životní filozofie, do níž se člověk postupně noří. Je to životní cesta. Působením energie cviků automaticky přemýšlíme o svém těle. Podporujeme jeho funkce. Začínáme se mít rádi. Dbáme na správné životní podmínky, způsob stravování, hlídáme si myšlenky, pocity, emoce i působení vlivu okolí.

Na cvičení stačí minimální prostor. Cvičení zabírá minimum času. Vybíráme si jakoukoliv dobu. Přizpůsobíme se své fyzické kondici, určíme si vhodnou délku cvičení, sami si regulujeme jeho náročnost. Můžeme začít cvičit v jakémkoliv věku. Čím je člověk starší, tím cítí více úlevy od bolesti. Mladí předejdou problému dřív, než přijde. Cvičení pomáhá urovnat reprodukční orgány, dochází ke snadnějšímu početí. Budoucí maminky podpoří hladký porod a zdraví dítěte. Ženy dobře prochází obdobím klimakteria, muži předchází problémům s prostatou. U dětí se podpoří správný vývoj soustav a kostry. Nepotřebujeme žádné pomůcky, ani speciální oblečení. Nikomu nic neplatíme. Nikomu se nezodpovídáme. Jednoduchý je život s Pěti Tibeťany, jednoduché jsou cviky.

Kurzy

Během deseti lekcí zasvětím do jogistického systému pěti ritů, s  nimiž se cvičenci naučí udržet své tělo i mysl zdravé. Jejich každodenním prováděním získává cvičenec sebevědomí, zbaví se bolestí, nemocí, zbytečného tuku i deprese či strachu. Naučí se správně dýchat, zpevní tělo, posílí pánevní dno. Cvičením tělo odbourá blokády a vyvine samouzdravovací schopnost. Cviky roztočí a stabilizují čakry, které se naučí vědomě ovládat i pomocí manter či mandal. Očistí tělo podporou Tibi krystalů a Tibetské houby, které získají pro svoji potřebu. Zjistí, která ze Sedmi Tibeťanek se v nich skrývá, či zda postel je umístěna vhodně podle Feng-shui. Získá dvojitou spirálu podporující energii v místě zavěšení. Součástí kurzovného je kniha Pět Tibeťanů po česku, která shrnuje všechna kurzovní témata. Každý cvičenec podstoupí v průběhu kurzu očistu tělovou nebo ušní svící.

Kurzy jsou hodinové, dvouhodinové i víkendové v rozsahu 10 hodin. Zajistím cvičební prostory nebo dojedu do vámi vybraných prostor.

Lektorka Mgr. Renata Macounová

www.pet-tibetanu.webnode.cz

www.facebook.com/Pet.Tibetanu.po.cesku/

 

 

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

02.02.2017 - 20:13

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám