Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Příležitost

Příležitost

Bojovník světla nezůstává jen u snění. Když jednoho dne zaklepe jeho sen konečně u jeho dvěří, bojovník světla neváhá a hned otevře snu dveře dokořán. Pokud je to nutné, sbalí všechny nástroje, co má v daný moment k dispozici a vydá se na cestu. Neztrácí čas, nečeká, až bude lépe připraven, až bude lepší počasí nebo bude mít lepší výbavu, protože příležitosti se neopakují. Přicházejí další, ale ta samá už se nikdy v tom samém rozpoložení nezopakuje.

A protože to ví, tak v okamžiku, kdy se před ním objeví příležitost, o které si snil, na kterou čekal, neváhá ani minutu a chopí se jí. V ten moment se jeho sen promění v jeho realitu a bojovník to rozpozná. Jen ten, co nemyslí své sny vážně, jen ten zůstává i v tento rozhodující moment dál v teple svého pohodlného domova a za skleněnými okny se zasněnýma očima si dál představuje, jaké by to bylo, kdyby mohl svůj sen žít.

Krásný prosluněný týden,

Katy

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

11.03.2012 - 21:54

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám