Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

PURE LOTUS – oblečení na jógu, které má srdce

pure_lostus2

Módní značka Pure Lotus již několik let přináší svým zákazníkům originální jogínské oblečení zejména pro ženy a od letošní zimy nově také pro muže. Je inspirována jak jinak než jógou, její krásou, pozitivní energií a hlavně klidem, který přináší.

Jednotlivé kousky jsou navrhovány samotnou majitelkou Klárou Pokornou. Klára je vystudovaná ekonomka, ale až jóga ji přivedla k tomu, co jí opravdu baví a naplňuje – k navrhování oblečení. Málokdo má takové štěstí, že je jeho práce zároveň koníčkem a v tomto konkrétním případě se to velmi pozitivně projevuje na výsledku – Pure Lotus oblečení není jen krásné, Pure Lotus oblečení má srdce. Love you Body, Love your Soul, Love PURE LOTUS.

Na jednotlivých kolekcích Pure Lotus spolupracují s Klárou také další lektoři jógy. Hlavním cílem je vytvořit co nejpohodlnější a nejpropracovanější, ale zároveň krásné módní a originální modely, ve kterých se budete jednoduše cítit šťastně a spokojeně.

Pure Lotus je ryze česká značka, všechna výroba probíhá u nás od tkaní materiálů, přes barvení, až po závěrečné šití a balení. Používáme pouze ty nejkvalitnější přírodní materiály, jako jsou merino vlna, bambus, bavlna a dále také modal a další funkční materiály určené pro sportovní oblečení. Kolekce jsou vytvářeny dle aktuálních módních trendů, jsou barevné, rozmanité, zábavné, plné energie a harmonie. Každoročně jsou uvedeny dvě kolekce jaro/léto a podzim/zima. Kolekce jsou snadno kombinovatelné.

V roce 2014 Pure Lotus rozšířil svou nabídku o spirituální šperky. Základem šperků jsou indické svaté korálky Rudrakshy z důkladně vybíraných zdrojů přímo z Indie a Nepálů, které jsou doplněny drahými kameny a polodrahokamy. Každý jednotlivý šperk je originál a má své jedinečné ochranné, duchovní vlastnosti. Šperky dokonale doplňují harmonii a celistvost kolekcí, které pro vás tým Pure Lotus s nadšením, láskou a péčí přináší.

Kolekce Pure Lotus si můžete prohlédnout v eshopu nebo můžete Pure Lotus sledovat na Facebooku a Instagramu.

 

/
Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

27.02.2015 - 10:04

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám