Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Rozhovor s Martou Tovtovou o ajurvédě

Další z lektorek festivalu True Yoga Day bude Marta Tovtová. Můžete se těšit na její přednášku s názvem Ajurvéda v kuchyni.

Jak se Marta k ajurvédě dostala? V čem vám může pomoci ajurvédský způsob vaření a jak můžete ajurvédu dostat do vaší kuchyně? Vše se dozvíte v tomto rozhovoru.

 

Kdo je Marta Tovtová?

Ve své práci propojuje hlubokou moudrost starověké ájurvédy a čínské medicíny.
Tradiční čínskou medicínu studovala v Irsku na International School of Acupuncture Galway a v Čechách na TČM Bohemia. Následně absolvovala postgraduální semináře na TČM Bohemia, České Sinobiologické společnosti, zahraniční webináře Giovanii Maciocia a další. Studiu jógy a ájurvédy se věnuje od roku 1997. Jejími učitely jsou Šrí Ánandí Má, Šrí Dilípdží Pathak, Dr Vasant lad a Godfrey Devereux.
Marta má soukromou praxi a specializuje se zejména na potíže s trávením, gynekologické a urologické problémy, alergie, nemoci dýchacího ústrojí, oslabenou imunitu a problémy s nadváhou. Dále je lektorkou TČM Bohemia a Akademie zdravé výživy. Přednáší, pořádá kurzy vaření.

marta

 

 

 

Komentáře (0)
Pavel Hub

Vede lekce ashtanga vinyasa jógy od roku 2003. Je autorem kurzu online jógy a výukového DVD Ashtanga Vinyasa jóga pro začátečníky a středně pokročilé. Začínal s power jógou a po několika měsících pravidelné praxe se dostal k jejím kořenům, Ashtanga vinyasa józe. Absolovoval semináře a učitelské programy například u učitele Madonny a Stinga - Dannyho Paradise, první západní učitelky Ashtangy - Nancy Gilgoff, ale také u Georga Wögingera, který přivezl Ashtangu do Prahy nebo u Dalibora Štědronského, předního českého Ashtanga učitele. V současné době vede Pavel pravidelné kurzy, soukromé a firemní lekce a pořádá jógové víkendy a semináře po celé České republice

13.11.2014 - 08:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám