Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Mohendžodáro

27.03. - 01.01.1970

Olívie Pospíšilová povede další celodenní setkání zen s tantra jógou. Tématem druhé ásany je podpora ženské intuice a vnitřního zraku. Cvičeni Mohendžodáro aktivuje energii pánevního dna a vede ji skrze ženské organy do srdce a dále do celého těla. Efekt, který je vidět, vypadá jako omladnuti. Ženám, které se tu cely den věnuji nejen ásanám ale i tanci, sdílení a cvičení, září oči a je z nich cítit silu a vnitřní krása vychází napovrch. Setkání je určeno pro všechny zeny, bez ohledu na věk. Nezáleží na tom, jestli jste absolvovali předchozí seminář, mate-li chuť ovládnout jednu z ásan omlazujícího tantrického cvičení, nádherná skupina žen plna života, souznění a vzájemné podpory vás přijme mezi sebe. Hlaste se raději dříve než ráno, poslední dobou je tenhle seminář po okraj naplněn.

Více informací ZDE

Olivie Pospíšilová

Inspiruje svojí krásou, vyrovnaností a láskou. Má za sebou mnoho zkušeností, které může předávat. Z jejího těla vyzařuje energie a mladost. Za mnoho svých současných kvalit vděčí své tantrické praxi a právě Mohendžodáru. Považuje ho za dar, který ji přináší vnitřní radost, klid a vyrovnanost. Mohendžodáro způsobilo, že se na svět začala dívat jinýma očima, dokázala porozumět víc sobě i druhým.

Dílna je intenzivní (nedele 9 – 18h). Možnost přespání v místě konání pro mimopražské účastnice. Mohendžodáro je určené pro všechny ženy bez ohledu na věk. Zvládne jej každá.

S sebou: pohodlné oblečení, které se dá vrstvit (nátělník, tričko), sukni, šátek na oči, deku na meditaci, prostěradlo nebo ručník na masáž.

Další informace

    Kontaktní informace:

  • Zita Pavlištová
  • Praha 1
Zpět na vyhledávání


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám