evolution 2020
Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

YOGA ALIVE OLOMOUC – festival jógyFestival

09.11.2019So 9:30 - 18:00

              Zveme vás na 2. ročník festivalu jógy v Olomouci  

YOGA ALIVE OLOMOUC

„Odevzdej se okamžiku, užij si přítomnosti“

Kdy: sobota 9.11.

Kde: Omega centrum sportu a zdraví Olomouc –  badmintonová hala

Můžete se těšit na Michaelu Hluchovou, Kateřinu Novákovou, Markétu Faustovou, Romanu Kláštereckou, Kabira Bharti, Luďka Vágnera, Radku Janákovou. 

 

Užijete si den plný jógy, tance, meditace, radosti, plynutí, poznání,.. V čase poledním určitě nevynechejte přednášku na téma psychosomatika. Obchůdek BOHO NATURAL vám nabídne jógové oblečení i pomůcky. Neváhejte a přihlaste se pomocí formuláře viz níže.

Harmonogram:

  • 7:30 – 8:30 Prezence
  • 8:30 – 9:30 BALANCE YOGA FLOW s Radkou Janákovou – OLOMOUC (60min.)
  • 9:45 – 11:15 PRANA FLOW YOGA  s Markétou Faustovou – PRAHA (90min.)
  • 11:30 – 12:45 PRANA VASHYA YOGA s Kateřinou Novákovou – PRAHA (75min.)
  • 13:00 – 14:00 PŘEDNÁŠKA s Luďkem Vágnerem – OLOMOUC (60min.)

Téma: Psychosomatický pohled na stres a trauma a jeho praktické využití

  • 14:15 – 15:30 DANCE YOGA s Michaelou Hluchovou – PIEŠŤANY SLOVENSKO (75min.)
  • 15:45 – 17:00 YIN&YANG SPLYNUTÍ A PLYNUTÍ s Romanou Kláštereckou – BRNO (75min.)
  • 17:15 – 18:15 MEDITACE s Kabir Bharti – INDIE (60min.)

https://www.omegasport.cz/skupinove-aktivity/yoga-alive-olomouc-9-11-2019/omega32-yogafestival (1)

Další informace

Studio:Omega
Instruktoři:
  • Kateřina Nováková, Michaela Hluchová, Markéta Faustová, Romana Klášterecká, Kabir Bharti,
Podmínky rezervace:https://www.omegasport.cz/skupinove-aktivity/yoga-alive-olomouc-9-11-2019/


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám