Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Yin jóga a aromaterapie

25.11.2018Ne 17:30 - 20:00

Workshop “Yin jóga a aromaterapie” propojí klidnou yin jógu a pečující aromaterapeutickou marma masáž. Tématem workshopu je péče o tělo a duši v nastávajících chladných měsících.

Yin jóga je meditativní forma jógy, která se zaměřuje na pojivovou tkáň – fascie, šlachy a vazy. Zvyšuje prokrvení a flexibilitu v oblasti kyčlí, beder, kolen, ramen a páteře. Jednotlivé asány jsou drženy 2 až 5 minut. Klidný charakter yin jógy se zaměřením na dechové techniky pomáhá ztišit naší mysl a odbourat stres.

Během jógové praxe budeme pomocí směsí éterických olejů formou jemné energetické marma masáže stimulovat body meridián. Zároveň si povíme, co nám aromaterapie může v nadcházejícím období nabídnout a jak pomocí éterických olejů podpořit imunitu, co pomáhá při nachlazení nebo horečce a jak opečovat duši v sychravých dnech.

Zúčastněné čeká krásná hodina plná vůní, odpočinku, protahování, péče a poznatků. Každý zúčastněný dostane malý DÁREK!

Vítány jsou všechny věkové kategorie a všechny stupně pokročilosti jógové praxe, zveme muže, ženy i děti.

Na workshop si vezměte pohodlné (a snadno pratelné) oblečení, na kůži budeme aplikovat oleje.

Jana je spoluzakladatelkou Rosa Aromatherapy. Aromaterapii vystudovala před 10 lety v ČR (Asociace českých aromaterapeutů) a od té doby se ji intenzivně věnuje. Je matkou 3 dětí.

Kat je lektorkou jógy ve Spirit Space studiu, kde vede lekce vinjásy, hatha a yin jógy. Lektorský kurz RYT200 (Yoga Alliance) a kurz Marma Massage Therapy absolvovala v Rishikeshi v Indii.

Další informace

Studio:Spirit Space Jóga Studio (0)
Instruktoři:
  • Kat Dymáková
Podmínky rezervace:https://spiritspacestudio.isportsystem.cz/
490 
Zpět na vyhledávání


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám