Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Láska, láska, láska… Slova, slova, slova

 

Můj kamarád, přítel, druhá část (někdy je význam v srdci důležitější než samotné označení) mi občas radí. Radí mi v mnoha ohledech. Dobře ví, že jsem větrný typ vátá. Pro vás, kdo neznáte taje ajurvédy, se jedná o rychle reagující energii. A proto vždy říká: „Na všechny starosti i děje světa si neustále opakuj slovo LÁSKA.“

 

Řekněte si ho několikrát, než vyřknete své rozhodnutí. Dívejte se lidem zpříma do očí; pokud se týká pouze vás, pak hluboko do svého srdce. Jemně, ale prodlouženě dýchejte a buďte ve svých rozhodnutích klidní a upřímní.

 

A já dodávám: pak jen pozorujte všechny podoby, v nichž lidé odpovídají. Kolik esence lásky jste vyslali a kolik jste zpětně obdrželi. Nespoléhejte pouze na vnější gesta, jako důkaz, že vás lidé milují.

 

Věřte ve svou schopnost vytvořit si vztah, jaký chcete! Změňte své vztahy změnou sebe sama!

 

Září nám vždy otevírá v podobě nového školního roku možnost něco v sobě změnit. Změníme-li svůj přístup v komunikaci a zprůchodňování energií skrze lásku, vše nám půjde snáze.

 

Soustřeďme se raději vždy na to, co chceme, než na to, co nechceme. To je (spíš než co jiného) základním klíčem k úspěchu.

 

Krásné vztahy nevznikají na základě velkých událostí, ale na základě každodenních rozhodnutí – být laskaví, být milující a umět odpouštět.

 

Používejme svá slova v novém školním roce tak, abychom léčili a posilovali druhé skrze slova lásky.

 

Hari Om Andreajoga

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

01.09.2010 - 13:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám