Jídlo. Lék, který denně používáme.
13.06. - 01.01.1970Směrem k celistvosti díky tomu co jíme a jak jíme.
Naše trávení je jako oheň. Když oheň dobře hoří, dává teplo, záři a
energii a zanechává málo popela, který lze snadno vymést. Stejné je
to s naším trávicím ohněm, který zpracovává vše co sníme i
prožijeme.
Znovu objevíme praktické poklady, které nám říkaly už naše
babičky, a které nás vedou k intuici, našemu nejspolehlivějšímu
zdroji vědomostí.
Povíme si snadné rady jak upravit to, co už jíme a možnosti, jak své
stravování vylepšit a tím pomoci nejen sami sobě ke zdraví a štěstí,
ale mimo jiné i přispět k lepšímu světu kolem nás.
Bude také řeč o jednoduchých a účinných domácích léčebných
prostředcích, které si můžeme sami vytvořit z dostupných surovin.
Během přednášky bude Tim podávat jednu ze svých vynikajících dle
ajurvédských zásad připravených polévek.