Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Gemoglukany

Bylinné výluhy s mimořádnou účinností, získávané spojením výtažků z pupenů rostlin s dalšími mimořádně aktivními látkami beta-glukany.

V pupenech rostlina pro své mladé tkáně koncentruje to nejcennější – různé hormony, vitamíny, enzymy a stopové prvky, které jsou zároveň prospěšné pro zdraví lidského organismu. Zároveň obsahují mnoho energie mladého organismu, která též lidskému zdraví prospívá. Druhou aktivní složkou je beta-glukan – 1,3 – D – látka, která patří mezi tzv. imunomodulátory – novodobé látky zvyšující výrazně obranyschopnost organismu. Děje se to aktivací makrofágů, které pohlcují a niční nebezpečné mikroorganismy a hlavně nekontrolovaně se dělící buňky.

Hlavní funkce beta-glukanu:

– zvyšovat obranyschopnost a likvidovat mikroby

– aktivovat buňky slinivky

– snižovat tlak a ovlivňovat hranici cholesterolu

– působit proti syndromu chronické únavy

– podporovat krvetvorbu

– posilovat obranu před působením stresu

Spojením obou složek dojde nejen ke zvýšení, ale i ke znásobení účinku nové látky.

FIT – KOLON
Obsahuje výtažek z dubu letního, černého rybízu, lnu setého, brusinky, olše lepkavé a betaglukan. Směs má blahodárný vliv na trávící soustavu. Posiluje obranné reakce, potlačuje rozvoj nežádoucích mikrobů, snižuje riziko rozvoje zánětlivých procesů v žaludku, dvanácterníku i ve střevech a napomáhá obnově normální činnosti trávícího traktu. Dále řeší: celiakie, crohnova choroba, trávení, zácpa, nadýmání, pálení žáhy, plynatost, průjem, zánět střev, střeva.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

18.02.2010 - 11:14

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám