Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Veganská zmrzlina z jedné ingredience

veganska_zmrzlina2

Přestože je tu podzim a léto se s příjemnými tropickými teplotami skončilo, neznamená to však, že bychom měli dát sbohem i některým letním pochoutkám. Mezi ty klasické, bez kterých si já osobně nedovedu léto vůbec představit, se rozhodně řadí zmrzlina. Na tu mám chuť nejenom v parném létě, ale kolikrát i v chladnějším období. Jak ale mlsat chutně, zároveň však bez výčitek? Banánová zmrzlina bez přidaného cukru ukojí všechny vaše touhy. Je k neuvěření, že tato lahodná, sladká krémová zmrzlina obsahuje pouze jednu jedinou ingredienci – zmražené kousky banánů!

Na 1 porci (cca 3 kopečky) potřebujeme :

  • 2 zmražené banány
  • Výkonný mixér
  • Dle chuti: koření – skořice, zázvor, kakao, vanilka, další ovoce – mango, borůvky, jahody apod., oříšky…

Jak na to: Vše vhodíme do mixéru a mixujeme dohladka. Nezalekněte se, pokud budete muset mixování na chvíli přerušit, směs promíchat a zase mixovat – chce to trochu trpělivosti, ale výsledek stojí za to! Až budeme mít krémově hutnou konzistenci podle svých představ, můžeme dle libosti servírovat.

TIP: Nejen že si se zmrzlinou můžete vyhrát a uzpůsobit ji svým chutím, ale můžete ji také posypat, čím chcete – oříšky, semínky, čerstvým ovocem, vrstvou datlového sirupu, domácí čokoládou… Tady všemu velíte vy a vaše chutě, takže s chutí do toho!

????????????????????????????????????

 

Komentáře (0)
Vendula Jindrová

Jsem studentka, velká milovnice jógy, zdravého životního stylu, hudby, čtení a pohody. Jóga se stala před pár lety nedílnou součástí mého života a od té doby není den, kdy bych si ji nezacvičila.

07.10.2017 - 08:47

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám