Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Menstruační kelímek LADY CUP SMALL

Small – malý – vhodný pro ženy, které nerodily nebo ženy do 25 let

Menstruační kalíšek LadyCup je nejčistší a nekomfortnější dámská hygienická pomůcka, která je v současnosti na trhu, který nezpůsobuje syndrom toxického šoku (TSS) jako tampony a nabízí konečně definitivní svobodu při obyčejné denní aktivitě nebo aktivním sportování.

Proč je lepší než běžné hygienické vložky/tampony?
Menstruační kalíšek značky LadyCup je nová varianta dámské hygienické pomůcky – kalíšek zvonovitého tvaru z měkkého antialergenního silikonu je přibližně 5 cm dlouhý. Menstruační kalíšek se používá v průběhu menstruace a sbírá odtékající menstruační krev. Po jeho zavedení do pochvy se neprostupně zformuje proti poševním stěnám, což umožňuje, aby menstruační krev stékala do kalíšku bez jakéhokoliv prosakování a doprovodných zápachů. Obsah jednoho menstruačního kalíšku je přibližně 30ml menstruační krve. Menstruační kalíšek nemusíte vyprazdňovat častěji, než je běžná výměna hygienických vložek nebo tamponů a po jeho vyjmutí a následném omytí zvovu používáte!

Cestování, sport a intimní hygiena.
S menstruačním kalíškem se můžete koupat i během Vaší menstruace, můžete se opalovat na pláži bez jakékoliv další starosti. Nepotřebujete myslet při cestování jestli jste nezapomněla koupit dostatečný počet vložek nebo tamponů.

LadyCup je ekologický výrobek, návody a obaly jsou z recyklovaného papíru, textilní sáček je ze 100% bavlny. Používáním LadyCup přispějete k ekologii a současně ještě ušetříte své finanční prostředky.

Menstruační kalíšek LadyCup je schválen Státním zdravotním ústavem ČR.
Výrobce: TIERRA VERDE s.r.o.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

15.02.2010 - 10:04

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám