Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Astrologické nahlédnutí na letní měsíce červenec a srpen

Pod vlivem planety Neptun a Jupiter je přáno duchovním záležitostem a různým setkáním s nádechem mystična.Planeta Neptun nezná hranice a Jupiter pozdvihuje naší duši k vyšším činům.Je dobré využít tohoto aspektu k těmto aktivitám a zároveň stát pevně nohama na zemi,měli bychom se rozhodovat sami za sebe a nenechat se nikým a ničím ovlivňovat.
Mars a Venuše v Blížencích přejí velice cestování,poznávání a vůbec k získávání informací a předávání získaných informací dál druhým.Sportovní aktivity budou stát v čele všeho dění-pěší turistika, cyklistika a různé míčové hry.Vnitřní přetlak bychom mohli pociťovat od konce července do poloviny srpna.Snažme se zůstat klidní za všech okolností, pod vlivem nervozity máme našlápnuto na nepříjemné střety se svým okolím, nemáme daleko k úrazům .
Příjemně prožité letní dny

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

01.09.2009 - 10:40

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám