Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Pojďte cvičit jógu v Ústí nad Labem

ústí nad labem jóga

S jógou můžete změnit svůj život, naučit se relaxovat, vylepšit své zdraví. Jóga v Ústí nad Labem se cvičí v několika oblíbených studiích. Jejich seznam přinášíme níže.

Vždy je lepší se objednat předem, zjistit si, zda jsou k dispozici pomůcky či nikoliv.

Studia jógy v Ústí nad Labem

Studi Yogamo

Přijďte si zacvičit jógu pod dohledem certifikovaných instruktorů. Bohatá nabídka služeb vás nadchne. Studio je vhodné pro začátečníky i pokročilé. V případě zájmu o hodinu jógy je potřeba se předem registrovat.

Adresa studia: Dům Haber, Stará 90, Ústí nad Labem – Skřivánek

Ajurvéda

Nové jógové a meditační centrum vede odborník Manoj Thakur. Hodiny jsou zaměřeny především na ženy, techniky upevňující duševní klid. Kurzy jsou zahájeny pravidelně každý měsíc. Kurz Ayurjógy obsahuje čištění čaker, pranajámy, asány, meditace. V ceně je zapůjčení podložky a bylinkový čaj.

Adresa studia: Bílinská 1147/ 1, Ústí nad Labem

Yoga Soul studio

Nabízí jógu pro děti i dospělé, začátečníky i pokročilé. Lekce probíhají ve skupinkách i individuálně. Lektorka Eva Štoflová vás provede základ jógy, za její pomoci proniknete do jejich tajů. Naučíte se správně dýchat i meditovat.

Adresa studia: Horova 7, Ústí nad Labem

Studio Světlo na jógu

Zde probíhají kurzy jógy pro naprosté začátečníky. Navštívit můžete nejrůznější kurzy a semináře. Probíhají v několika městech, včetně Ústí nad Labem. Cvičení probíhá vždy pátek pod vedením zkušeného lektora. Je potřeba se předem objednat, kapacita je omezena.  Akreditovaní cvičitelé vám ukáží, jak mít radost z pohybu, jak proniknout do tajů jógy.

Adresa studia: MC sluníčko, W. Churchilla 10, Ústí nad Labem


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.03.2016 - 15:54

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám