Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kde si zacvičit jógu ve Zlíně?

jóga zlín

Chcete začít s něčím novým nebo si vyzkoušet jógu? Mám pro vás pár center s jógou ve Zlíně pro mladé i staré se skvělými cenami, podívejte se která jóga vám víc vyhovuje, podle vzdálenosti studia od vašeho bydliště i podle ceny za jednotlivé lekce či kurz.

Můžete poznat i nové přátele se stejnou zálibou.

Jóga ve Zlíně

Jóga Studio Satyam

Naučí vás zde význam ticha , krásu, hodnotu a přijít mu na chuť. Nabízí zde prostory čajovny. Můžete si zde vybrat mezi Relaxovou, Hatja, dětskou nebo třeba Thai-ti Jógou. Cvičit budete v příjemném prostředí, v malých skupinkách. Jednotlivé kurzy je možné si objednat předem.

Adresa studia: Partyzánská 7043 / 760 01 Zlín

Sahadža Jóga

Pořádají kurzy jógy a meditace. Zaměřují se na subtilní energetický systém, vibrace, Kundalini a další. Připravují nové kurzy spontánní meditace které začínají v pondělí 8. a 15. února 2016 od 18 hodin v Centru Sahadža jógy ve Zlíně.

Adresa studia: Tř.T.Bati 3240, Zlín

Flyjóga Zlín

Můžou zde chodit děti , studenti i dospělí. Jedna lekce stojí 80-140 Kč. Musíte si ji zde zarezervovat a trvá 50-60 minut .Je možné si rezervovat jen jednu lekce nebo v balíčcích třeba na 5 až 20 lekcí, které vás výjdou až na 2200Kč.

Adresa studia: Křiby 4718, 760 05 Zlín

Detoxikace dle MUDr. J.Jonáše Masáže

Lekce jógy probíhají zde v úterý a čtvrtek. Cena za 10 lekcí je 1150,- Kč (lekce je 60 minut). Lekce jsou pro začátečníky i mírně pokročilé. V lekcích vychází z Hathajógy, Aštangajógy, Jinjógy, Hormonální jógy a především jógové terapie zaměřené na záda a páteř (skolióza, ramena, šíje, kyčle).

Adresa: Hotel Saloon, Tyršovo nábřeží 487, Zlín 760 01


Pro další možnosti cvičení jógy můžete navštívit náš adresář jógových studií nebo instruktorů jógy. Pro vyhledávání lekcí jógy, jógových seminářů, festivalů a pobytů s jógou se podívejte do jógového kalendáře.

A nebo navštivte přímo jógovou mapu České republiky.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.03.2016 - 16:04

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám