Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Život začíná tam, kde končí strach…

obrz31

Ano, strach byl jeden z hlavních pocitů, který jsem zažívala před svou cestou do Indie.

Ještě před 3 lety jsem si myslela, že do Indie bych nikdy nejela. Sice mám ráda cestování, ale východní země mě nijak nelákají. Jsem prostě typický obyvatel západní civilizace a mám ráda určité hygienické požadavky, nemám ráda exotickou kuchyni a Indie byla v novinách označována jako nebezpečná země. Ale jak se říká, člověk míní, život mění.

A tak jsem s kamarádkou Míšou vyrazila na učitelský jógový kurz do indické Goi. Kde jsme strávily na podzim 2015 6 nezapomenutelných týdnů, která navždy změnily nás pohled na život.

obrz4

Už v Goe vznikla myšlenka uspořádat jógovou dovolenou pro klienty, kteří k nám chodili cvičit jógu v Čechách. A tak jsme to s Míšou probraly, dlouho řešily a nakonec i naplánovaly. Dovolujeme si Vás tedy pozvat, ať se k nám přidáte v termínu 13. – 27. listopadu 2016 i Vy! Součástí ceny je ubytování se snídaní, 2x denně cvičení, výlet, ájurvédská masáž a transfer na letiště v Indii.

Více informací a podrobností najdete zde: http://yofyz.cz/exoticke-dovolene.html

Bez-názvuvssgf

Čeká Vás pobyt plný odpočinku, relaxace, odstranění stresu a únavy. Najděte zde svou vnitřní sílu a naučte se opět vnímat své tělo, pocity a nálady. Vlivem každodenního stresu a starosti přestáváme vnímat sami sebe, své pocity, emoce a necháváme se pohltit stresem a starostmi.

Kde jinde načerpat energii, odpočinout si, zklidnit se a zbavit bolestí (jak těch fyzických, tak psychických) než daleko od všedních dní. Dní strávených cvičením, odpočinkem, procházkami po pláži a poznáváním jiné kultury.

Bez-názvufsfs

Ve vedení lekcí se s Míšou budeme střídat (více o nás na www.yofyz.cz). Já jsem fyzioterapeutka a Míša psycholožka. Tedy ideální kombinace pro restart Vašeho psychického o i fyzického zdraví.

Těšíme se, až si s Vámi vychutnáme čerstvý kokos na pláži!

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

06.09.2016 - 16:26

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám