Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Víkend 18. až 20. září je v Resortu Svatá Kateřina víkendem plným jógy

IMG_1186

V pořadí druhý Jóga maraton je tentokrát ve znamení přivítání podzimní rovnodennosti 108 pozdravy slunci s lektorkou jógy Zuzkou Klingrovou. Cvičení je vhodné pro všechny. Ten, komu jeho kondice neumožní odcvičit kompletní počet pozdravů slunci, může meditovat, zpívat mantry nebo využít další nabídky tohoto víkendu plného jógy, workshopů, přednášek, bio kosmetiky, spirituality a setkání s výjimečnými osobnostmi.

Program víkendu začíná už pátečním odpolednem a záleží na vás, co si z něho vyberete. Sobotní dopoledne je věnované samotnému Jóga maratonu, kde pro vás budou v místě cvičení připraveny jógové podložky, které si i s dalším dárkem odvezete domů.

Během oběda můžete ochutnat ájurvédskou a indickou kuchyni. A pak už až do neděle následují další lekce, workshopy, přednášky a prezentace, např. Klíčové principy jógy a Vinyasa jóga, Balance breath – zajímavé je hledání rovnováhy mysli skrze rovnováhu těla, Chakra balancing, Yogini jóga.

Joga maraton (43)

 

Přednášky: Seznámení se s Bachovou květovou terapií: Jak neléčit, ale uzdravovat nebo Hledání té pravé jógy. Představí se vám  InLight Bio kosmetika, dekorativní a bio kosmetika Zuiii včetně ukázky líčení profesionální vizážistkou Dagmar Krškovou a Bio spa kosmetika Comfot Zone.

Zajímavou akcí bude i Ájurvédsko jogínský cestovatel s Mirkou Zlatníkovou a její asistentkou Zuzkou Klingrovou s názvem: Jóga a ájurvéda uprostřed Evropy. Workshop kombinovaný s lekcí na téma Klíčové principy jógy nebo Vinyasa jóga pro otevírání kyčlí a uvolnění emocí. Koněm vedená terapie Pozoruj proud své energie s Josefínou Nesvadbovou proběhne v jízdárně.

Dále např. Autoregrese -Vědomé zpracování emocí se Světlanou Nálepkovou. Budete mít možnost otestovat své umění jak zvládat stres, aneb Dechové a meditační techniky v praxi s PhDr. Martou Boučkovu. Čeká vás také degustace Bio dynamických vín s povídáním o víně. Lekce Vinyasa jóga s Radkou a Jivamukti jóga s Marti Procházkovou. Podívejte se na kompletní nabídku programu tohoto víkendu.

IMG_1355

Víkendový balíček zahrnuje ubytování na 2 noci se snídaní formou bohatého bufetu, 2 vstupy na workshop (Kirtan, Yoga Nidra, Gentle Yoga, Yin Yoga atp.) nebo přednášky, cvičení 108 pozdravů slunci – jóga maraton, pitný režim a ovoce po dobu maratonu, vstup do wellness & spa – sauny, páry, vířivka a relaxační místnosti, jógovou podložku a dárek, transfer z Počátek do resortu a zpět a navíc 20% slevu během víkendu na všechny masáže a wellness procedury.

A pokud přijedete ve dvou, platí pro nové rezervace sleva 400 Kč na osobu při ubytování na dvoulůžkovém pokoji. Nenechte si tento víkend ujít a přijeďte si ho k nám užít!

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

03.09.2015 - 14:26

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám