Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Úvodník – září

Milí přátelé, jogíni i nejogíni,

proč mám pocit, že září je pro mnoho z nás spojeno s potřebou něco měnit, nastartovat. Začít jinak. Tento portál slaví druhý měsíc a má za úkol nám všem v začátcích pomoci.

Najít si učitele jógy, studio jógy nebo jen tak lehounce pootevřít srdce novým informacím.

Všichni cítíme potřebu pozvolné transformace naší bytosti…je to úkol na jehož prahu stojíme.

Mám ráda jedno zenové přísloví: „Nehledej dveře kudy vstoupit, vejdi tudy, kde se nacházíš.”

Kdo jste citlivý, už nyní může vnímat pocit, že se v nás odehrává něco nového. Jako když cítíme nutkavou touhu vnitřní změny – duchovního probuzení a přeměnu od základu v buněčné energetické struktuře. Kosmické proudy nám předvádějí stále se zvyšující sílu. A ta se bude ještě stupňovat.

Mám sny, ve kterých vnímám, že budou prosperující jen ty projekty, ve kterých se budeme pohybovat beze strachu od nás k ostatním. Budeme se dělit a pomáhat. Jen tak můžeme dojít k vnitřní moudrosti, která znamená naše vnitřní obrození. Jedině tak můžeme být šťastní – sblížení s hlubší spiritualitou, slova láska, prosit za odpuštění a nezapomenout vždy s pokorou poděkovat. Milovat a konat upřímně. Bez zadních potřeb něco za to obdržet. Vážit si slova pravda v jeho pravém významu.

Tento portál je pomocník, co nic nežádá a jen tak si žije ve prospěch nás všech. Buďme upřímní a všímaví k sobě a ke všem bytostem. Probuďme slovo láska k jeho nejvyššímu principu – nepřipoutanosti a odpuštění i sobě. Žijme beze strachu, vše je tak jak má být ve vesmírných principech pochopení.

Om šantí šántí šantí Andreajoga

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

30.09.2009 - 10:39

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám