Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Nová dětská kniha Jak se zdraví sluníčko

Jak se zdraví sluníčko

napsala Hanka Luhanová, ilustrovala Kateřina Mesdag

Doporučená cena 299 Kč(v e-shopu jogasdetmi.cz zvýhodněná cena 249 Kč)

Po velmi úspěšné knize Lali cvičí jógu, díky níž se děti zábavnou formou naučily základní cviky jógy, přicházejí instruktorka dětské jógy Hanka Luhanová s ilustrátorkou Kateřinou Mesdag s novinkou Jak se zdraví sluníčko. Jakmile knihu otevřete, poznáte, že není lepší způsob, jak začít den, než pozdravem slunci.

Tuto nejznámější jógovou sestavu cvičí lidé na celém světě. Má mnoho obměn, a tak čtenáře školák Oliver, starší bráška holčičky Lali, a kočka Salamba naučí hned dvě varianty − lehčí pro předškoláky a těžší pro školáky a dospělé.

Knížka plná hravých básniček, veselých obrázků a dobrodružství je určena nejen všem dětem, ale i jejich rodičům. Nejlepší je totiž zdravit sluníčko společně!

Společnost Lali jóga, s.r.o. věnovala 500 výtisků této knihy do nemocnic a ordinací dětských lékařů v rámci projektu obecně prospěšné společnosti Celé Česko čte dětem® „Knihy pro nemocnice a dětské ordinace“. Více informací o projektu najdete na www.celeceskoctedetem.cz.

K motivaci ke cvičení slouží i nové jógové hračky, které vyrábí firma Noe v České republice. Hračky jsou atestováné pro děti 0+. Zacvičily si s dětmi i
v motivačním videu Dětská jóga s Jogim a Salambou: http://www.youtube.com/watch?v=qmi. Jógové hračky je možné zakoupit exkluzivně na e-shopu jogasdetmi.cz za
399 Kč.

Více informací o projektu Lali jóga najdete na www.jogasdetmi.cz.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

08.09.2012 - 14:23

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám