Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

První minerální deodoranty

Deodoranty Garnier Mineral jsou obohacené o aktivní minerál, který zvyšuje účinnost deodorantu, aniž by blokoval póry. Efektivně regulují pocení, pleť přitom však může volně dýchat.

První minerální deodoranty od Garnier s unikátním antiperspiračním účinkem nabízejí nepřetržitou 48hodinovou ochranu a neustálou svěžest. Pokožka volně dýchá a zůstává příjemně suchá, hebká a zdravá. Deodoranty neobsahují alkohol, takže nedráždí pleť. Jsou dermatologicky testované.

Blahodárné minerály

Přírodní síla minerálů je člověku známá od nepaměti. Už v prehistorických dobách se naši předkové před lovem či bojem preventivně potírali práškem z drcených minerálů a tím předcházeli infekcím způsobenými zraněními. Ve starověkém Egyptě se královny potíraly minerálním práškem, čímž dodávaly tělu i duchu sílu, čistotu a neodolatelnou krásu.

Dnes se minerály staly trendem a kromě léčiv a kosmetických přípravků se používají v čističkách vody a dezinfekcích. Značka Garnier jako první použila tuto blahodárnou a čistící sílu v antiperspirantech Garnier Mineral a boří tak veškeré hranice deodorační účinnosti. Bez toho, aniž by blokoval póry, zaručí Garnier Mineral čisté a příjemně suché podpaží po dobu 48 hodin!

Složení

Tělesný pach vzniká zejména tak, že mikroflóra (bakterie, enzymy) na povrchu pokožky rozkládá normálně nezapáchající pot na páchnoucí látky, například kyselinu máselnou.

V deodorantech obsažený patentovaný aktivní minerál Pidolate-de-ZincTM, který má čisticí a antiseptické účinky, eliminuje tuto mikroflóru a tím i tělesný pach a tak dodává antiperspirantům Garnier Mineral unikátní deodorační účinnost po dobu 48 hodin. Volně dýchající pokožka je hebká a zklidněná.

Tři varianty: řešení pro každého

Garnier Mineral jsou k dispozici ve všech třech klasických variantách. Bez ohledu na to, jestli dáváte přednost spreji, roll-onu a nebo pevnému deodorantu, vyberete si.

5 variant šitých na míru různým potřebám
ActionControl: Maximální účinnost od Garnier proti zvýšenému pocení při sportu, stresu a horku. Prokázaná účinnost za extrémních podmínek po dobu 48 hodin. S pečující a dlouhotrvající vůní.
BeautyCare: Obsahuje pečující olej a přírodní perleť pro hebkou, hladkou pokožku a okouzlující podpaží. Perleť sjednotí tón pokožky a potlačuje nedokonalosti způsobené holením. Má jemnou dámskou vůni.
ExtraCare: Vyvinuto pro péči a zklidnění holeného či epilovaného podpaží, se speciálními zklidňujícími složkami. Přirozená, jemná vůně.
ExtraFresh: Chladivý pocit a 48hodinová nepřetržitá svěžest díky rychleschnoucímu složení a dlouhotrvající vůni. Stimulující a svěží vůně.
InvisiClear: Spolehlivá ochrana proti bílým skvrnám. Obsahuje průhledné maskující složky, které obalí aktivní deodorační látky neviditelným závojem, a tak účinně chrání pokožku a oblečení před skvrnami. Jemná svěží vůně.

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

01.08.2009 - 10:25

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám