Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Představujeme Aroma náramky od Kantu

Voňavé náramky, které slouží pro aromaterapii v pohybu byly vyvinuty ve spolupráci dvou značek Kantu a Sitara pro potěšení všech smyslů.  Harmonie minerálů se snoubí s čistou vůní přírodních éterických olejů. Pomáhají vám navázat spojení s přírodou a vaší vnitřní krásou. Svou oblíbenou vůni éterických olejů tak můžete mít celý den při sobě celý den.Náramek se prodává v sadě se směsí čistých éterických olejů.  Vůni dle vašeho výběru, jednoduše kápnete na korálek Rudraksha.

Náramky jsou ve 3 provedeních:

 1.Dámský  Shakti z růženínu, křišťálu a lávy s rudrakshou je je inspirovaný ženskou kreativní silou a energií Shakti, která se aktivně podílí na existenci celého vesmíru. Ztělesňuje sílu a ušlechtilost Božského ženství. Jemnost a čistotu růženínu a krystalu podtrhují dvě velmi ženské vůně, ze kterých si můžete vybrat:

Euforia s noblesní Neroli, hořkým pomerančem akcentovan á zklidňujícím Ylang ylangem je přírodní afrodisiakum nebo Purity – vzácná jemná květinová vůně exotického Modrého lotusu a konejšívého Heřmánku je podtržená delikátní sladkou čistotou květu Bílého zázvoru.

2. Pánský Shiva z lávy a magnetitu ztělesňuje vědění a mužský princip. Shiva je temno, nicota, ze které vše vychází a do které se vše navrací…Shiva chrání před omezením a uvázanosti v životě. Energeticky chrání a vytahuje na světlo to nejlepší z jeho nositele. Láva je uzemňujícím talismanem, který chrání svého majitele před negativními energiemi. Pánské vůně, ze kterých si můžete vybrat:

Verve -lehká a svěží vůně zeleného čaje je vyvážená suchým zeleným vetiverem a jemně zemitou optimistickou  šalvějí nebo Spirit – enigmatický exotický Šafrán,  se sladce dřevitým Santalem a hřejivým Balsam Peru zahalený do sexy Ambry se špetkou vanilky  pro nespoutaného ducha, připomíná vůní dálek.

3. Unisex Sattva z uzemňjící lávy, uvolňujícího turmalinu, silně harmonizačního křišťálu a s rudrakshou a stříbrem je inspirován jednou ze 3 “gun” z Hindu filosofie. Slovo “Sattva” znamená “světlo”, “dobro” a “čistota”. Sattva také vystihuje emocionální a mentální stav, kdy je mysl v naprostém klidu. Vůně, ze kterých si můžete vybrat:

Let Go – zklidňující levandule v kombinaci s kotvící jedlí a ušlechtilým nardem nebo Clarity – Lehce zemitá lehká vůně šalvěje muškátové je pozdvižena jasnou svěží limetou a grepem a zahalená do hedvábné Palmarosy.

 

Náramek zakoupíte na www.kantu.cz  a www.sitara.cz za 790,- (v ceně je i olejíček). Pro pár Shiva a Shakti je zvýhodněná cena 1300,- za 2 náramky a 2 olejíčky.

 

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

14.12.2017 - 11:37

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám