Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Představení hot yoga studia – Yoga Blue Art

yoga dům (2)

Proč v našem studiu Yoga Blue Art cvičíme ve vyhřátém sále?

    • Tělo a svaly máme mnohem pružnější, jelikož se nám neochlazují od okolí. Máme tedy možnost jít do poloh hlouběji a intenzivněji, velmi bezpečným a šetrným způsobem.
    • Cvičení v teplém sále také umožňuje posilovat kardiovaskulární systém, zlepšuje se srdeční tep. Při cvičení dochází k okysličení celého organismu a zlepšuje se krevní oběh.
    • Během cvičení se také vyplavují toxické látky z těla a dochází k očistě jak vnitřních orgánů, tak i kůže.
    • Také se velmi účinně formuje a zpevňuje postava.
    • Navíc si posilujeme naši mentální sílu. Při cvičení se nemusíme vždy cítit komfortně, ale důležité je, abychom se komfortně a hlavně zdravě cítili venku, v běžném životě.
    • Všechny lekce yogy v našem studiu proto probíhají v teplém sále.

IMG_1406

V čem jsme jiní?

Od jiných jógových studií se lišíme v několika směrech.

1) v našem studiu se praktikuje jóga v 37 °C. Což znamená, že teplota sálu je jako teplota lidského těla. Svaly se během chvíle dokonale zahřejí a klienti mohou jít okamžitě v jógových polohách do hloubky a tím mnohem intenzivněji a hlouběji pracovat se svým tělem.

Tip: Zasoutěžte si 1 volný vstup na lekci jógy do Hot studia-Yoga Blue Art, Jiřího z Poděbrad 11, Praha 3.

Zároveň ale tělo nezgumovatí, což se někdy v přehřátých sálech, zvláště u začátečníků, může stát kontraproduktivní….Klientům se lépe dýchá. Neztrácejí tak důležitý dech ani v náročnějších pozicích. Vycházíme z našeho původu. Kořeny našich prapředků jsou zapuštěny ve střední Evropě a naše tělo je nastaveno na určité klimatické podmínky a s tím souvisí i teplotní rozdíly.

2) v lekcích se praktikují různé druhy jógy a každý má možnost si vybrat vyhovující styl. Vždy ale dbáme na správné, fyzioterapeutické provedení ásan. Vyzkoušet můžete například tyto:

Hot Yoga Blue Art, Hatha yoga, Asthanga Vinyasa yoga, dynamická power yoga, dance yoga.

3) V našem studiu nabízíme převážně 90ti minutové lekce. Jelikož chceme umožnit klientům co nejčastější jógovou praxi, některé lekce máme zkrácené na 60 minut, abychom se přizpůsobili časovým možnostem. A zároveň může být pro někoho i šedesátiminutovka pro začátek lepším rozjezdem.

Těšíme se na vaši návštěvu u nás ve studiu.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

10.04.2016 - 15:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám