Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Nová škola jógy – přihlaste se!

/

Rádi bychom vám představili školu jógy akreditovanou Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

Naše škola vznikla na základě potřeby a hledání tradičního indického přístupu k učení a ke studentovi. Jde o propojení přesnosti a laskavé přísnosti, která vrací studenta sama k sobě, neboť učení se hloubce jógy není možné praktikovat smyslem západní tendence „zaplatím a dostanu“.
Pochopitelně je to možné do jisté míry, ale cesta jógy je cestou nekonečnosti, a pokud se rozhodneme, že chceme být jednoho dne učitelem, stává se plně cestou pokory, odvahy, upřímnosti, překračování jakýchkoliv překážek s tou nejcitlivější objektivností a přítomností – zprvu na cestě učitelem sám sobě.

Pokud cítíte společné hodnoty a chcete se spolu s námi na tuto cestu vydat, rádi bychom se s vámi potkali, neboť prvním krokem ke vstupu je příjemný rozhovor u nás ve studiu. Chceme vám zprostředkovat to nejlepší pro vaše studium na základě společného seznámení a pojmenování si vlastních představ a očekávání. Na druhé straně jsme si vědomi kvality našich lektorů, jejich znalostí i zkušeností a obětavého přístupu, proto je v našem zájmu vybrat uchazeče, kteří mají opravdovou chuťse učit, poznávání jim činí radost a vede je k přímé realizaci.

Srdečně se na vás těšíme!

Přihlášky přijímáme do 15.12., podmínkou je dokončené středoškolské vzdělání s maturitou nebo výučním listem a absolvování vstupního pohovoru.

Výuka probíhá formou 8mi víkendových potkání.

Lektorský tým: Petr Smil, Martin Wagenknecht, Ivana Hrubešová, Karel Tejček, Zuzana Širůčková, Andrea Gyori, Veronika Plátová

Termín: 9.3. 2019 – 16.6.  2019

 

Kapacita: 15 studentů

Cena: 23 000, částku lze rozdělit na dvě spátky

přihlášky na: info (zavináč) thinkyoga.cz

Veronika Plátová

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

05.11.2018 - 11:07

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám